15 iulie 2013

144.000 de citate

În plină vară, prin caniculă, Citatepedia merge mai departe – chiar dacă serverul s-a supraîncălzit până s-a ars sursa de alimentare, fiind nefuncţional câteva ore. (Probabil că arderea sursei nu are nicio legătură cu canicula, dar dramatizăm puţin, pentru efectul artistic.)

Salutăm depăşirea de către Micheleflowerbomb aka Michelle Popescu a 11.000 de citate în limba română din peste 1500 de autori, urcând pe locul 3 în topul editorilor de la Citatepedia.ro, după Gheorghe Culicovschi şi Simona Enache. Astfel de oameni oferă cu generozitate din timpul lor în beneficiul a sute de mii de cititori, varietatea de texte adăugate acoperind multe arii de interes.

De asemenea, Michelle Popescu a devenit moderator pentru secţiunea în limba franceză. Obiectivul este să ducem această secţiune la nivelul celor în italiană (moderată de Simona Enache) şi spaniolă (moderată de Dan Costinaş).

În total, Citatepedia a depăşit 285.000 de citate în 37 de limbi, îndreptându-se spre un număr foarte rotund şi impresionant de mare. Este posibil ca performanţa să fie atinsă chiar spre sfârşitul acestui an. De voi depinde!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 9 voturi
Încarc...

One thought on "144.000 de citate"

  1. Adela spune:

    La mai multe! Suntem multe persoane care apreciem munca voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook