21 mai 2013

141.000 de citate

În doar o săptămână, contorul a mai marcat o mie. Nu este un record de viteză, dar ritmul accelerat arată că evoluţia poate fi uneori surprinzătoare. Şi chiar merită să aruncăm o privire mai atentă…

Michelle Popescu aka Micheleflowerbomb a adăugat mult şi divers – nu doar în ultima săptămână, ci în ultimul an. De fapt, tocmai a depăşit 10.000 de citate adăugate în doar un an – o participare impresionantă, mai ales că marea majoritate le-a extras direct din lecturile care i-au plăcut. Dacă o ţine tot aşa, în scurt timp va avea cea mai consistentă participare de până acum.

Similar, Cornelia Georgescu (revenită ca participantă activă după o lungă absenţă) a adăugat în ultima perioadă numeroase citate din cărţile care o interesează, unele inedite.

Nu în ultimul rând, o contribuţie substanţială a adus-o recent Petru Dimofte, care adaugă numeroasele sale traduceri (în general, poezii).

Ca întotdeauna, conţinutul de la Citatepedia este construit de cei care participă activ şi fiecare dintre aceştia influenţează într-o anumită măsură ceea ce se întâmplă cu ansamblul, conform priceperii şi preferinţelor personale. Chiar dacă individual mai sunt lipsuri şi mai apar greşeli (că „doar cine nu munceşte, nu greşeşte”), acestea se reglează din mers, iar ansamblul creşte frumos. Vă aşteptăm să încercaţi!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook