30 noiembrie 2012

130.000 de citate

Chiar în pragul iernii calendaristice, contorul de la Citatepedia.ro trece de un număr foarte rotund. Mai mult, recordurile de audienţă pe zi, săptămână şi lună au fost depăşite. Când 400.000 de oameni trec într-o lună măcar o dată pe la Citatepedia, ai toate şansele să nu fii singurul din blocul tău care face asta.

Pentru că toată lumea îşi doreşte să beneficieze cât mai mult de reducerile de preţ, mai ales în această perioadă a anului, am creat modulul pentru „Reduceri pentru bibliofili”, plasat pe coloana din dreapta a primei pagini de la fiecare secţiune (exceptând Blog şi Forum). Modulul prezintă un top al celor mai mari reduceri de preţ pentru cărţi, combinat din promoţiile mai multor librării online, în mod concurenţial. Dacă mai multe librării online au promoţii similare, dar cu procente diferite de reducere, este afişată doar cea mai avantajoasă pentru cumpărător. Reducerile de preţ pentru cărţi pot depăşi 70%, iar uneori durează doar 2-3 zile, aşa că merită să aruncaţi un ochi din când în când.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook