15 august 2011

Playing for Change Day 2011

Orice persoană care compune sau ascultă muzică, cunoaşte puterea incredibilă pe care aceasta o are, de a ne pune în legătură şi de a inspira. Sunteţi invitaţi să participaţi la prima ediţie anuală „Playing for Change Day” („Ziua în care se cântă pentru schimbare”) de pe 17 septembrie 2011 – o zi în care toţi muzicienii intră în acţiune şi vor evolua pe scene, în cafenele, în pieţele oraşelor şi la colţuri de stradă pentru a strânge bani cu scopul de a sprijini muzica în viaţa tinerilor.



Puteţi să organizaţi un eveniment propriu în această zi sau puteţi să găsiţi unul în lista de evenimente – înscriindu-vă pe siteul www.PlayingForChangeDay.org. Iar dacă ne anunţaţi, Citatepedia va promova gratuit evenimentele din România.

Fie că sunteţi solişti, ori vreţi să vedeţi un alt artist interpretând, e nevoie ca toată lumea să participe, pentru a face din ziua de 17 septembrie o zi de neuitat.

Evenimentul din acest an are tema „Puterea aparţine oamenilor” („Power to the People”), având ca sursă de inspiraţie activismul lui John Lennon, mulţumită sprijinului amabil al Teatrului Within şi al lui Yoko Ono, care crede în această acţiune şi o recunoaşte drept o manifestare a viziunii lui John privind rolul muzicii în crearea unei lumi mai bune.

Fondurile strânse de Fundaţia „Playing for Change” vor fi direcţionate pentru a susţine activitatea acesteia şi a Teatrului Within, care ajută la construirea şcolilor de muzică, întărirea educaţiei muzicale şi artistice, susţinerea profesorilor şi a spectacolelor, achiziţionarea instrumentelor şi realizarea legăturilor necesare promovării interşanjabilităţii studiului cultural şi rezolvării conflictelor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook