20 noiembrie 2015

Factorul uman

Duminică, 22 noiembrie 2015, de la ora 19:00, la Sala Nouă de la Teatrul de Comedie se desfăşoară spectacolul „Factorul uman” de Thierry Janssen, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Este un spectacol inteligent şi convingător, un spectacol al nebuniei zilnice, în care cele trei personaje trăiesc la limita universului realist şi contemporan cu a celui intim, ideal.



Ludovic îşi construieşte în curtea casei un OZN, iar mama lui, fascinată de micuţa Dorothy, se refugiază în universul poveştii „Vrăjitorul din Oz”. Cei doi trăiesc într-o lume fictivă, încercând astfel să se izoleze de realitatea crudă a lumii contemporane. Micul lor univers este zdruncinat de apariţia lui Cendre, iar misterul din spatele acestuia se risipeşte treptat, lăsând să iasă la suprafaţă un adevăr tragic. 

Spectacolul este o tragicomedie despre o societate dependentă de antidepresive, despre teama de singurătate şi nevoia de iubire. 

Cu o distribuţie excelentă: Ana Ciontea, Dan Rădulescu şi Ioana Marcoiu, pe muzica lui Alexandru Suciu, „Factorul uman” este un clişeu psihologic, des întâlnit, şi reprezintă drama unei societăţi care manipulează oamenii, aşa cum mama din textul lui Thierry Janssen îşi manipulează fiul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook