13 septembrie 2022

”A Night With Nick” – Concert cu Nick Casciaro, câștigătorul X-Factor 2021 România

Nick Casciaro, multivalentul artist originar din Italia revine în România: vineri, 23 septembrie 2022, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti – sala Ion Baciu, începînd cu ora 19:30, Nick va concerta acompaniat de maestrul Danilo Riccardi, pianist și dirijor al orchestrei Festivalului Sanremo din Italia.

Nick Casciaro a declarat recent:

„Mă bucur să revin în România, ţara care m-a primit cu braţele deschise încă de la începutul poveştii mele pe aceste meleaguri, concursul X Factor și să concertez pentru publicul român. Aici am întâlnit doar oameni autentici, amabili şi prietenoşi. Şi mă bucur să le pot oferi acum în dar, la Ploieşti, acest concert magic, în semn de preţuire pentru toată dragostea şi susţinerea pe care mi-a oferit-o publicul român până acum. Vă aştept cu emoţie şi nerăbdare la Filarmonică, pentru o seară de neuitat.”

Biletele (fizice) pot fi achiziţionate de pe site-ul Filarmonicii din Ploieşti, www.filarmonicaploiesti.ro sau de la casa de bilete a Filarmonicii – str. Anton Pann nr. 5.

Biletele virtuale, pentru transmisia (live) online se pot achiziţiona de pe virtualconcerthall.ro.

Evenimentul este organizat de Filarmonica Ploieşti în parteneriat cu Diva’s Music Production Italia sub egida Primăriei Municipiului Ploiesti.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook