18 martie 2009

The Balkan Girls

Videoclipul cântecului interpretat de Elena Gheorghe, care va reprezenta România la Eurovision 2009

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "The Balkan Girls"

  1. LuellaZarf spune:

    Sa mergi la Eurovision cu asa ceva… Brava natiune! Mai mare lipsa de tact si de bun-gust cu greu mai gasesti! Si pe urma tot ei se mira ca de ce n-au imagine publica buna in Occident.

    Ce sa zic, felicitari, piesa e perfecta ca reclama de bordel! Si de ce nu? Ca oricum zona a ajuns faimoasa pe mapamond pentru exportul de prostituate (pe linga cel de orfani traumatizati si mina de lucru cu studii universitare pentru fermele de fructe si legume)

    The Balkan girls, they like to party, Like nobody, like nobody!
    …My girls take me for a ride, Ready to party and looking so fine
    …I wonder if beyond this, There could be something better
    …I’ll find a boy for a kiss, Who knows, maybe he’ll be my prince!

    Cuvintele sint sugestive, desigur, dar imaginile sint de-a dreptul elocvente: glamazoanele alea superboite pe cai, sirul de fetitse defilind pe coridor in mini-halate de poliester roz strident, si micul striptease final de pe canapea cu boa de pene roz – mai explicit nici ca se poate. Curat madama de bordel (impachetata, sadly, in cel mai banal disco sound and visuals cu putinta) In traducere libera: ‘Sintem bune la pat, sintem dornice, hai vino de ne cumpara, nenicule!’

    Chiar nu va supara sa fiti reprezentati de asa ceva? Totusi Eurovision e o vitrina pentru valorile tarilor-membre ale Europei, nu e MTV. E o competitie cu tenta politica, nu comerciala, asta se stie. Si-n plus, ‘it is also one of the most-watched non-sporting events in the world, with audience figures having been quoted in recent years as anything between 100 million and 600 million internationally.’ (Wikipedia)

    Cine a luat decizia s-o trimita p-aratarea asta la Eurovision, face mare deserviciu tarii. Si groaznica publicitate femeilor romane, carele n-or fi fiind ele toate curve ieftine, gata sa-si arunce halatselul de poliester zmeuriu pentru orice vizitator ratacit in noroiul nostru balkanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook