30 iunie 2010

Secţiunea Aforisme

Citatepedia a conţinut încă de la început aforisme, dar acestea nu au fost evidenţiate în niciun fel. Întrucât baza de date a crescut foarte mult şi este necesară o cât mai bună clasificare a informaţiei, inaugurăm secţiunea Aforisme. Aceasta include doar texte care au fost formulate de sine stătător chiar de către autorii lor, nu şi citate – chiar dacă au valoare de aforism – extrase de cineva dintr-un context. Departajarea nu este întotdeauna evidentă (de aceea secţiunea apare abia acum), aşa că precizarea sursei sau furnizarea unor informaţii despre autor devin şi mai importante pentru aforisme. Sper ca experienţa acumulată să permită ca şi această secţiune să devină una foarte interesantă, care se dezvoltă în permanenţă.

Începem cu 6000 de aforisme, dar sigur sunt mai multe în baza de date. Le vom localiza în timp şi le vom marca corespunzător. Nu ezitaţi să semnalaţi dacă observaţi aforisme care ar trebui incluse. Şi, desigur, nu ezitaţi să introduceţi mai multe aforisme. Ar fi frumos să aflăm că există şi în România grupări de aforişti (aşa cum se întâmplă în alte ţări) sau măcar de pasionaţi ai aforismelor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook