28 octombrie 2019

Richard Flanagan vine în România

Cu ocazia venirii în România, scriitorul australian Richard Flanagan, celebrul scriitor australian distins cu Premiul Man Booker în 2014, participă la două întâlniri cu cititorii români, la București și la Sibiu.


  • Richard Flanagan în dialog cu Marius Chivu la București – miercuri, 30 octombrie 2019, ora 18:30, Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Eveniment urmat de Q&A și sesiune de autografe.

Participarea la eveniment este gratuită iar înscrierea se face în baza unei rezervări pe Eventbook.

  • Richard Flanagan în dialog cu Radu Vancu la Sibiu – joi, 31 octombrie 2019, ora 18:30, Librăria Humanitas „Constantin Noica”, la invitația Editurii Litera și Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Eveniment urmat de Q&A și sesiune de autografe. Discuția se desfășoară în limba engleză.

Participarea la eveniment este gratuită iar înscrierea se face printr-un email la adresa sibiu@humanitas.ro.

Editura Litera a publicat până în prezent cinci cărți semnate de autorul australian, toate în traducerea lui Petru Iamandi: „O cale îngustă spre nordul îndepărtat”, „Să bați din palme cu o singură mână”, „Persoana întâi”, „Moartea unei călăuze pe râu”, „Dorința”.

Pentru romanele sale a primit Premiul Man Booker, Australian Booksellers Book of the Year Award, Vance Palmer Prize for Fiction și o nominalizare pentru filme la Premiul Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook