7 august 2014

Retire Young, Retire Rich. How to Get Rich and Stay Rich

Până pe 10 august 2014, Robert T. Kiyosaki, autorul celor mai apreciate cărți de finanțe personale din toate timpurile, pune la dispoziție gratuit pe site-ul său un e-book despre cum puteți face distincția dintre datoriile bune și datoriile rele, astfel încât să vă puteți retrage din activitate cât sunteți încă tineri și momentul pensionării să vă găsească independenți din punct de vedere financiar. E-book-ul “Retire Young, Retire Rich. How to Get Rich and Stay Rich” poate fi descărcat în limba engleză de pe site-ul richdad.com prin abonarea la newsletter, oferindu-vă în același timp posibilitatea de a beneficia de o consultanță financiară gratuită.

Robert T. Kiyosaki este investitor, antre­prenor şi educator, autor a numeroase bestselleruri de finanțe personale publicate în România la Curtea Veche Publishing, unde în acest moment sunt în curs de apariție două volume noi – “Avantajul inechitabil” și “Frate bogat, soră bogată”.

Perspectivele autorului asupra banilor şi investiţiilor depă­­şesc cu mult înţelepciunea convenţională specifică acestor domenii. Prin eforturile lui, a influenţat zeci de milioane de oameni şi le-a schimbat, efectiv, mentalitatea despre bani.

„Tată bogat, tată sărac” este bestsellerul care a stat cel mai mult în topul celor patru liste la care se raportează Publisher’s Weekly — cele publicate de New York Times, BusinessWeek, Wall Street Journal şi USA Today —, rămâ­­nând timp de peste 6 ani în topul celebrei liste a ­publi­caţiei New York Times.

Traduse în 51 de limbi şi disponibile în 109 ţări, cărţile din seria „Tată Bogat“ s-au vândut în peste 28 de milioane de exemplare în toată lumea şi au dominat listele cu bestselleruri din Asia, Australia, America de Sud, Mexic şi Europa.

Robert Kiyosaki spune: „La şcoală mergem ca să învă­ţăm să trudim din greu pentru bani. Eu scriu cărţi şi creez produse prin care-i învăţ pe oameni cum să pună banii să muncească din greu pentru ei.“

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook