28 septembrie 2007

Poveşti cu fantome

ghost

Efect maxim
SlabAcceptabilOKBunExcelent 202 voturi
Încarc...

5.528 thoughts on "Poveşti cu fantome"

  1. deea spune:

    eu nu am avut experiente ciudate shi sincer nici nu vreau sa am cred k as face o criza:D:D,,,,deshi ma fascineaza chestiile astea…shi cred cam 70% in ele sincer nu vreau sa vad cu ochi mei…as ramane marcata pe viata…:-s:-s…si pe cei kre au avut astfel de experiente bn k nu ati leshinat shi nu as vrea sa trec prin ce ati trecut voi:D:D:D

  2. anomim spune:

    Sa va spun ceva incredibil:

    Ma intorceam dupa 6 luni de munca in Bulgaria. Nu mai era mult pana sa ajung acasa (mergeam pe jos), ca ma intalnii cu un vecin de-al meu. Ne salutaram si plecaram amandoi spre casa (de-a lungul calatoriei vorbiram si glumiram, totul OK pana aici)… ei bine… cand ajunsai in sat… intrai in casa la mama mea… ii povestii ce am facut in Bulgaria si ii spusai de asemenea k ma intalnii cu vecinul meu care ma condusa akasa… iar ea imi raspunde:
    – Cum??? El a murit de cateva zile… :(

  3. Alina spune:

    c sa va mai spun??pt fata d la comentariul 31 ii spun k noi nu inventam povestile…dak nu ne crede se poate tira d aici(valabil pt toti kre nu ne cred)as vrea si yo poze cu fantome dar sa nu fie trucate…pls.. :).o alta experienta inafara d cea p kre vam povestito nu am mai avut.NU SUNT TICNITA DAK ASA MA CREDETI. Pooop pt cei kre cred in fantome iar pt ceilalti ar fi bn sa va documentati inainte sa vb si sa nu va bateti joc d spirite k nu e d joaca cu ele :-h

  4. ANA-MARIA spune:

    EU CRED CA VOI NU SUNTETI NEBUNI CEVA CU SIGURANTA ATI VAZUT. DA EU AM BAGAT DE SEAMA CA VI SAU INTAMPLAT NUMAI DUPA ORA 12 NOAPTEA.

  5. Bobo spune:

    Eu am sa va zik ceva important…putetzzi sa nu credeti dar eu sunt foarte impresionant de aceste lucruri si cred in ele..si va zik sa nu va speriati de fantome ca fiecare are in casa asa ceva..nu ma credeti nu ma credeti..sunt unele bune unele rele…de exemplu…Sa stiiti fantomele sunt spiritele ce nu isi gasesc locul,,,si nu pot sa ajunca in lumea de dincolo…..si dak doriti sa le ajutati faceti Pomelnice la biserici si rugativa pt ele…….ca ele sa junga in lumea de dincolo….Dak nu credeti cautati dovezi ca mn..

  6. narcisa spune:

    mie nu mi sa intamplat nimik cu fantomele si nici nu vreau,dar unei verisoare da …….pai sa incep cu inceputul …….tatal ei a murit cand era fff mica iar mama ei a murit acum 2 ani . mama sa era fff bolnava iar cand era pe pat (inainte sa moara) verisoarei mele ii era frica sa se duca langa ea dar i se parea k ii face cu mana sau cu piciorul sa se duca la ea(ceea ce nu era adevarat pt sora ei era langa mama sa) ….in fine …dupa ce a murit verisoara mea a dormit in camera in care a decedat . a adormit fara nici o problema dar noaptea simtea intruna k cineva ii pune mana pe frunte si cand sa trezit i s-a parut k era mama ei fost ingrozita …..alta faza este k tot in camera aceea ea sa dus sa duca niste farfurii la o vitrina care era sub o oglinda dar cand sa uitat in oglinda l-a vazut pe tatal ei a scapat toate farfuriile jos si le-a facut zob …… eu o cred pt era ingrozita cand mi-a povestit ….si am mai auzit niste povesti din astea care par destul de adevarate

  7. byzu spune:

    pey sa povestesc si yo ceva.. eram aku 2 ani intr un sat in casa unde a murit matusa lui tata.. am ramas singura. doar cu varmea.. printii mei au plecat ca trebuiau sa aduca cv de la mn de acasa.. distanta era de 18 km… stateam linistite intr o camera.. deodata ceva batea in geam.. o furtuna groznik… si o umbra ciudata se arata pe la geam… dhoamne imi era groaznic de frica… ne am dus in camera cealalta.. si acolo tot pe la geamuri batea cineva .. imposibil eram doar noi.. cn iesea pe furtuna asta afara sa fc glume??? nimeni.. doar un singurraspuns gaseam : fantomele… cv parca m a atras afara.. vroiam cu orice pret sa ies… m am dus si a fulgerat la 2 metri de mn … m am intors ingrozita toata in prima camera.. se auzeau zgomote de om de sub pat .. deci numy era nimeni in casa… ne am uitat pe geam sa vedem dak vin parintii mei si poarta se deschidea si se inchidea si o voce ciudata de la geamuri se auzea.. ma striga … eram groznic de speriata.. si poarta nu avea cum sa fie luata de vant… era f solida si inchisa bn … ne am gandit la toate.. chiar am ajuns sa cred in fantome ,.. si cred .. si vreau sa gasesc un mister.. poate o sa va fc sa radeti dar povestea mea este adevarata :)

  8. timur(groparul) spune:

    Chiar m-am pus groparul ca ma saturat de fantome!!!!!!! x(x(x(!! Va spun 4 povesti deale mele care au fost sincer de groaza! Sunt toate 100% adevarate! Va rog credetimea in ce situatii sunt!
    prima poveste (prima groaza care am traso): Odata, pe la 4 ani, mergeam pe drum cu masina. Pana a oprit tata masina sa se duca sa mai puna benzina la masina ca se terminase. Eu am ramas cu mama in masina. Cand stateam cam tipam si urlam (ma jucam prin masina). Si a spus mama „uite vine o vrajitoare fantoma” care si era. A trecut (dar era urata rau de tot, se putea sa fie diavol). A trecut de masina noastra si apoi a disparut. Mama a ramas incremenita. Si acum recunoaste ca atunci ma mintit ca sa ma sperie da chiar era ceva. A venit in sfarsit tata si am plecat la drum si nu credea.
    Al doilea pas de moarte: Ma culcasem vara la 12 pentru ca ma uitasem la wrestling. Aveam 8 ani. In noaptea aceea nu am putut sa dorm. Dar si mai rau au inceput sa se auda zgomote prin casa! Toata lume dormea (ca se auzea sforaitul la toti). Au inceput sa se auda zgomote pe birou, au inceput sa se auda tastatura ca scrie cineva pe ea. Au inceput sa se auda de la bun inceput pasi prin casa. Am transpirat tot si imi venea sa urlu de frica (ca la vremea aia ma credeam cam Tarzan). Si plangeam un pic. Am inceput sa ma rog sa scap de ele. Dar am mai rezistat putin si au plecat. Mi-era frica sa urlu de frica ca sa nu ma auda si sa vina la mine ca se auzea din sufragerie unde dormea bunicamiu. Cred ca erau extraterestrii sau fantome dar vedeam ca in sufragerie totul era verde. Am scapat de ele si in sfarsit am adormit.
    A treia poveste de moarte: Eu aveam vreo 10-11 ani si stateam la calc si citeam de site-ul asta. Eu m-am uitat putin dreapta si am vazut ca se zbate o fantoma pe fotliu. Iar cand am zis „hhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiii” fantoma a disparut. fffff ciudat.
    A PATRA Apocalipsa pentru mine: Eu ma jucam asa frumos la calc pana a incepusa se arunce un creion de pe birou sa se aude zgomote si sa se mute canalele la tv. Eu atunci neputand sa ma apar decat prin fuga, am fugit in bucatarie la bunicamea. Dar nu iam zis ce sa intamplat sa nu ma considere neboooooon. Iam zis doar ce faci?
    Va rog mai datimi si mie un sfat. Cum sa scap de ele??? Am ascultat muzica de W.Amadeus Mozart ca se zice ca alunga spiritele rele si ca e muzica zeiilor si vad ca mau mai lasat si mam mai linistit si eu.

  9. madaluta spune:

    nu stiu ce sa zic de aceste povesti. nu ma prea impresioneaza dar dupa tot ce ziceti pareti sinceri si ma faceti sa cred ca e adevarat ce ati scris. mie nu mi sa intamplat nimic si deasta nu cred in fantome:-?:-t

  10. bianca spune:

    nush ce credetzi voi yo am experienta cu fantameleeeeee:( parinti mey au fost plecati o saptamana si yo am ramas singura cu verul meu de 16 ani si la 12:00 am ieit din camera si am vazut pe hol o fantoma fara cap si ridik mainile si am tipat :(( vai a iesit vrul meu din camera si atunci cand i-am aratat a disparut si cand au venit parinti i-am ppovestit si mama mi-a spus ca in casa s-a intamplat ceva …….. dar ce nush care vrea id-ul meu sa vb bya_sister sau bia.sister :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook