10 iulie 2019

Pauza de citit

Grupul Editorial ART lansează în Anul Cărții proiectul „Pauza de citit”. 15 minute de lectură de calitate pentru angajații din toată țara, având ca scop încurajarea cititului. Prin această inițiativă, Grupul Editorial ART urmărește promovarea lecturii pe o rază cât mai largă într-un context în care România este în continuare codașă în ceea ce privește consumul de carte.Proiectul are un mecanism simplu și funcționează pe bază de abonament pe o perioadă de 6 sau 12 luni. Un abonament presupune un cost alocat pentru fiecare angajat, sub formă de beneficiu. Angajații au acces la oferte personalizate, care cuprind titluri de la toate editurile Grupului Editorial Art: Vlad și Cartea cu Genius (cărți ilustrate pentru copii de la 0 la 7 ani), Arthur (cărți pentru copii între 7 – 14 ani), Youngart (cărți dedicate adolescenților), Art (literatură pentru adulți, ficțiune), Paladin (literatură SF, Fantasy și Crime), Grafic (benzi desenate, romane grafice, serii clasice și cărți-cult) și colecția Sapiens (literatură pentru adulți, non-ficțiune, despre știință și lumea înconjurătoare dintr-o perspectivă aparte).

„Pauza de citit” le oferă angajaților oportunitatea de a păstra cărțile dorite, în baza abonamentului, fără să le returneze. În plus, le asigură companiilor beneficii ca discount-uri personalizate, vouchere pentru angajați ca bonusuri pentru performanță, zile de naștere sau ocazii speciale, card „Pauza de citit” cu o sumă la alegere pentru achiziționarea de cărți de pe site-urile Grupului Editorial ART, târg de carte pentru angajați personalizat în funcție de companie, târg de carte pentru copiii angajaților personalizat în funcție de context (Crăciun, Paște, Ziua Copilului etc.) și ateliere tematice pentru angajați, precum și pentru copiii acestora.

În funcție de tipul parteneriatului, proiectul presupune și un bookcorner concept ca spațiu dedicat cititului, pentru angajați care constă într-un un bibliotoliu plin de cărți (o bibliotecă tip fotoliu) și alte surprize pentru angajații-cititori.

Mai multe detalii despre proiectul „Pauza de citit” puteți solicita la adresa pauzadecitit@editura-art.ro.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook