5 ianuarie 2015

Miratico: lumea ca o mirare

Începutul de an este reperul pentru lansarea oficială a unui nou proiect: Miratico.ro – o publicaţie online dedicată celor care nu încetează să fie uimiţi de această lume.

Primul articol este „Miratico Manifesto” – o declaraţie de intenţie. Cam puţin deocamdată, ar putea spune unii dintre voi. Într-un fel, este o avanpremieră. Şi un mic test: Câţi oameni poate aduna o promisiune?!

Am creat Miratico pentru a concentra experienţa de aproape 30 de ani ca programator şi de 15 ani ca realizator de site-uri, unele cu un succes fenomenal. Am pus multă pasiune şi sper să vă placă la fel de mult ca mie.

Următorul articol apare peste câteva zile şi va fi o surpriză cel puţin pentru unii dintre voi. Până atunci, vă puteţi abona (gratuit), există o facilitate la baza paginilor. Cu cât numărul abonaţilor va fi mai mare, cu atât şi apariţia noilor articole va fi mai frecventă (dar nu foarte frecventă, pentru că standardele de calitate sunt ridicate).

Pe curând, miraticilor!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Miratico: lumea ca o mirare"

  1. Peter Gluck spune:

    Cinsider proiectul o idee excelenta (in lipsa altui cuvant mai potrivit)
    Spune-mi ce te mira si iti spun cine esti!

    Peter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook