7 august 2008

Mănâncă, roagă-te, iubeşte

Mănâncă, roagă-te, iubeşteCartea „Eat, Pray, Love” („Mănâncă, roagă-te, iubeşte”), scrisă de Elizabeth Gilbert, a fost iniţial publicată în SUA, în 2006, dar de atunci a fost tradusă în peste 30 de limbi. S-au vândut peste 5 milioane de exemplare în întreaga lume.

Recent apărută şi în limba română la Editura Humanitas, „Mănâncă, roagă-te, iubeşte” şi-a epuizat primul tiraj în mai puţin de două săptămâni.

Cele 108 povestiri despre căutarea plăcerii, a devoţiunii şi a echilibrului prezintă călătoria iniţiatică a unei femei care porneşte în căutarea lucrurilor cu adevărat importante. Este o călătorie care o poartă prin Italia, India şi Indonezia, o călătorie care o poartă, în cele din urmă, către sine.

„Eat, Pray, Love” a fost timp de peste un an numărul 1 pe lista celor mai bine vândute cărţi nonfiction a publicaţiei „New York Times”, numărul 1 pe lista „Booksense Paperback Nonfiction” a Asociaţiei Librarilor Americani, a fost prezentată de Oprah Winfrey în celebrul ei show şi va sta la baza unui film cu Julia Roberts.

John Marshall a scris în „Seattle Post-Intelligencer” că este „o călătorie fascinantă şi plină de miez, repovestită cu vervă, umor şi intuiţie. Şi alţii au scris, înainte de Gilbert, asemenea memorii, dar puţini au întrecut-o.”

Revista „Publishers Weekly” descrie cartea ca pe „un reportaj pe tema căutării sufletului şi descoperirii de sine. Adoptând un ton prietenos, conspirativ, Gilbert îşi atrage cititorii în ţesătura narativă culturală şi emoţională numărul unu din acest an”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook