27 iunie 2011

La finalul anului şcolar 2010-2011

Încheiem al treilea an de colaborare dintre Citatepedia şi Masteratul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan, condus de Prof. dr. Lidia Vianu, din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti. De această dată, accentul a fost pus pe subtitrări şi pe realizarea de articole, dar s-au realizat şi traduceri de citate. Masteranzii care au participat sunt următorii: Georgiana Mîndru (una dintre cele mai plăcute surprize din ultimii doi ani, cu o participare excelentă, aproape cât toţi colegii ei la un loc), Anamaria Licurici, Adriana Stoica, Monica Rusu, Elena-Andreea Armă, Andreea Tănase, Anca Iancu, Bogdan Prundeanu, Răzvan Sebeş, Izabella Feher, Oana-Manuela Mihai, Maria-Cezara Pantelimon, Loredana Malic, Mădălina-Ioana Borcau, Laura Bosnea, Iris Butnariu, Irina-Mădălina Marin, Miana Andra Caraman, Iulia Florescu. Le mulţim tuturor pentru contribuţie! De fiecare dată este o bucurie să îi vedem cum se implică şi cum evoluează.

Sperăm să continuăm colaborarea la fel de bine şi în anul şcolar următor, beneficiind de experienţa acumulată. La Citatepedia sunt multe de făcut, mai ales dacă ţinem cont de tendinţa de internaţionalizare a proiectului şi de extindere a colaborărilor pe diferite planuri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook