16 mai 2018

Însemnări din viața mea

Editura Humanitas invită pe cei interesați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu sâmbătă, 19 mai 2018, de la ora 11:30, la lansarea primului titlu din noua serie pentru young adults, „Epic Books”. Cartea „Însemnări din viața mea” de Alfie Deyes, unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi ai momentului, este punctul de plecare în dezbaterea legată de bloguri, vlogging, abonați, like-uri, Facebook, Instagram, Twitter și mulți alți termeni atât de des folosiți astăzi. Despre „Cum mi-a schimbat YouTube viața?” vorbesc booktuberii Adela Cacovean (Vanilla Moon Books), Daria Maria Câmpeanu (Daria, prietenă cu cărțile), Adrian Daniel Duţă (Adi D. Duță) și Tea Tea (Tea scrie și citește).Alfie Deyes este youtuber şi autorul bestsellerurilor „The Pointless Book”, „The Pointless Book 2” şi „The Pointless Book 3”. PointlessBlog, canalul său de YouTube, a debutat în 2009, când Alfie avea 15 ani.

„Însemnări din viața mea”, scrisă în 2016, când Alfie avea 22 de ani, este o carte ingenioasă, amuzantă, creativă care dovedește că, dacă ai încredere în tine, faci cu pasiune ceea ce-ți place și muncești îndeajuns, chiar și cele mai năstrușnice vise se împlinesc.

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook