30 iunie 2011

Hustle

Cinci infractori geniali şi stilaţi întorc Londra cu susu-n jos. Escrocii profesionişti îi ajută pe cei săraci şi îi păcălesc pe cei fără principii din clasa bogătă a oraşului. Criminali cu conştiinţă, care se joacă cu încrederea, infractorii sunt uşor de îndrăgit şi evocă isteţimea şi căldura din Ocean’s Eleven. Escrocheriile pot fi văzute la AXN în serialul „Escrocii” („Hustle”), începând din 12 iulie 2011, în fiecare marţi, de la ora 22:00.Această dramă isteaţă şi cu stil vine de la producătorii serialului „Spooks” şi renumitul scenarist Tony Jordan. „Hustle”, un amestec de acţiune, umor şi intrigi, urmăreşte vieţile unei bande de infractori profesionişti care sunt liberi prin Londra. Toţi sunt specialişti când este vorba de trişat la jocurile de noroc şi vor să ia bani de la cei bogaţi. Motto-ul lor pare să fie “Nu poţi să păcăleşti un om onest”, aşa că pe cei săraci şi umili îi lasă în pace sau chiar îi ajută, însă nu ezită să-şi pună în aplicare tehnicile când vine vorba de membrii unor familii bogate care sunt implicaţi în activităţi ilegale sau sunt pur şi simplu avari, egoişti sau au obsesii ciudate.

Fiecare episod cuprinde o intrigă principală şi alte intrigi secundare. Infracţiunile care durează mai mult sunt de obicei puse la cale de Michael “Mickey Brics” Stone (interpretat de actorul Adrian Lester), care este liderul bandei şi are isteţimea şi temperamentul de care este nevoie pentru a plănui toate aceste escrocherii complicate. Pe de altă parte, Danny Blue (interpretat de Mark Warren) este tânăr, entuziast şi nou în bandă. El este nerăbdător să înveţe tot ce e de învăţat şi comite “infracţiunile scurte” spontan, iar nu de puţine ori salvează întreaga operaţiune cu ideile lui extravagante. Echilibrul dintre Mickey şi Danny este oferit de escrocul veteran Albert Stroller (actorul Robert Vughn, nominalizat la Oscar), care a devenit escroc după ce magazinul lui modest de pantofi a fost distrus de o companie fără scrupule.

Jane Featherstone, producătorul executiv al serialului, a declarat că “în primul rând, am vrut să facem ceva care are energie, vervă, stil şi valoarea de divertisment oferită de serialele sau filmele americane cu infractori, precum „Ocean’s Eleven”. De asemenea, am vrut să adăugăm căldura vieţii de zi cu zi, astfel încât scenaristul nostru Tony Jordan s-a inspirat si din lumea care ne înconjoară. A ales ţinte cu care avea mici probleme, precum bănci sau afaceri importante.”

„Hustle” are o bază mare de fani înfocaţi în Marea Britanie şi în Statele Unite ale Americii. “Anglia dă lovitura cu Hustle”, este comentariul unui blogger american. “Te uiţi la primul episod şi gata, eşti prins. Muzică bună, infracţiuni inteligente, stil şi fete frumoase. Credeţi-mă, o să vă placă serialul”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook