15 decembrie 2008

Fitness

Vineri, 19 decembrie 2008, de la ora 19:30, Teatrul de Comedie prezintă la Sala Studio premiera oficială a spectacolului „Fitness” de Jacques de Decker, cu Mihaela Teleoacă, regia şi muzica Mihai Bisericanu, mişcarea scenică Margo Dumitru. Este un spectacol despre femei; accesul bărbaţilor pe propria răspundere.



„Fitness” este o comedie spumoasă, în care, sub aparenţa banală a reveriei unei femei în timp ce se antrenează, se dezvăluie, încetul cu încetul, adevărul şi înţelepciunea umană care îi conferă piesei gravitate.

Jacques De Decker s-a născut pe 19 august 1945, la Bruxelles. Creator al „Théâtre de l’Esprit Frappeur” („Teatrul Spiritului Frapant”) la Bruxelles în 1963, a adaptat piese din repertoriul anglo-saxon, olandez şi german, fiind el însuşi autor al unor piese de succes: „Petit Matin” (1976), „Tranches de dimanche” (1987), „Le Magnolia” (1998) şi, bineînţeles, „Fitness” (1994). Din 2002, Jacques De Decker este Secretar pe viaţă al Academiei Regale de limbă şi de literatură franceză din Belgia.

„Fitness” este o coproducţie a Teatrul de Comedie şi Artistic Production, cu sprijinul Ambasadei Belgiei la Bucureşti.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook