10 februarie 2010

Citatepedia pe YouTube

După cum am anunţat anterior, avem o colaborare cu Vancouver Film School, ce are ca obiectiv subtitrarea scurtmetrajelor pe care le realizează studenţii lor. Datorită unor reglementări interne pe care le au, am convenit ca scurtmetrajele subtitrate să fie găzduite pe YouTube, şi apoi să apară pe Citatepedia, în secţiunea Blog, categoria Scurtmetraje. Cele mai recent adăugate vor fi uşor accesibile din alte secţiuni cu teme similare.

Astfel a apărut canalul Citatepedia pe YouTube. Canalul va putea găzdui şi alte clipuri de la terţi care doresc o colaborare doar în acest fel, dar şi clipuri realizate special pentru Citatepedia, pentru promovarea proiectului.

Secţiunea Scurtmetraje rămâne în continuare valabilă. Deja conţine înregistrări din domeniul public, dar vor apărea şi filmuleţe mai recente (desigur, doar dintre cele pe care le putem include respectând drepturile de autor).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook