5 mai 2016

217.000 de citate

Dacă 217.000 de citate vi se pare impresionant, iată ceva uluitor: peste 40.000 dintre acestea au fost adăugate de Micheleflowerbomb. Tot respectul pentru efortul depus în mod voluntar, din simpla bucurie de a împărtăşi cu cititorii!

Citatepedia a fost întotdeauna un proiect colaborativ. Pentru cei care doresc să contribuie cât mai mult, am introdus câteva facilităţi noi. Deoarece sunt opţionale, acestea necesită ca utilizatorul să fie autentificat.

Noile facilităţi se activează în pagina Opţiuni (se apelează de pe coloana din dreapta sus). Acestea permit ca utilizatorului să îi apară sugestii atunci când pentru un autor nu sunt disponibile datele biografice esenţiale sau portretul.

Acum, Citatepedia.ro include 20192 de autori. Dintre aceştia, pentru 6265 este precizată data naşterii (prin Datepedia.ro), iar pentru 4439 este afişat portretul. Aşadar, mai sunt destule de făcut.

Intenţia este ca Citatepedia să se deschidă cât mai mult participării pentru cei care doresc. Toate informaţiile acumulate despre autori nu sunt doar informative, ci constituie baza unor facilităţi curente sau viitoare.

Nu uitaţi că mai sunt doar 3 săptămâni în care puteţi sprijini Asociaţia Culturală Citatepedia prin sistemul 2%!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

One thought on "217.000 de citate"

  1. Michelle Rosenberg (Micheleflowerbomb) spune:

    Eu vă mulțumesc pentru încrederea acordată din 2012 până în prezent atât în calitate de Editor cât și de Voce a site-ului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook