18 ianuarie 2016

211.000 de citate

Iată-ne ajunşi şi în 2016. Cum se cuvine la un nou început, avem noutăţi interesante.

Secţiunea Citate este reorientată spre citate celebre. În mare parte, aşa era şi înainte, dar acum accentul este mai puternic. Acest fapt a devenit posibil datorită informaţiilor despre mii de autori adunate în ultimii ani prin Datepedia.ro şi prin fişele autorilor. Datele au fost introduse în special de Simona Enache şi Dan Costinaş, cărora le mulţumesc în numele tuturor celor care beneficiază de ele.

De la începutul anului, pe paginile principale ale celor mai accesate secţiuni a apărut o nouă rubrică: definiţia zilei, citatul zilei, aforismul zilei, proverbul zilei, poezia zilei, epigrama zilei – după caz.

Cum în 2016 comemorăm 400 de ani de la moartea, aproape simultană, a doi titani ai literaturii mondiale – William Shakespeare şi Miguel de Cervantes – paginile principale vor include pe tot parcursul anului rubrici care li se adresează.

Toate acestea aduc un plus de valoare paginilor celor mai accesate la Citatepedia.ro. Iar procesul continuă.

Pe partea internaţională, Dan Costinaş a preluat rolul de moderator şi la secţiunea în limba portugheză. Acum, secţiunea are interfaţa tradusă în portugheză, subiecte tematice şi alte facilităţi noi. În consecinţă, a fost ridicată la stadiul avansat.

Am început bine anul, nu?

SlabAcceptabilOKBunExcelent 6 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook