15 iunie 2015

199.000 de citate

Vara şi-a intrat în drepturi, iar noi mai punem o mie la socoteală. Şi uite aşa, schimbarea prefixului pentru sutele de mii a ajuns la o aruncătură de băţ.

Pentru cei cărora le plac numerele interesante, să spunem şi că în toate limbile s-au depăşit 555.555 de înregistrări. Un uriaş simpatic.

Noutatea de această dată e puţin neobişnuită: am eliminat o facilitate. Da, câteodată e un pas înainte să elimini ceva. Este vorba despre formularul de recomandare prin e-mail. Acum 9 ani, când am introdus recomandările prin e-mail la Citatepedia, lumea nu folosea reţele sociale pentru a împărtăşi cele mai interesante pagini găsite pe internet. Acum vremurile s-au schimbat, cam toată lumea e pe reţelele sociale. Foarte rar mai face cineva o recomandare prin e-mail.

Ca să spun drept, recomandările prin e-mail nu au dispărut complet de la Citatepedia. Se află printre numeroasele modalităţi de distribuire oferite de AddThis. Doar că acum este un serviciu externalizat, iar unii utilizatori nu îl văd ca buton (caz în care trebuie căutat la „More”).

Citatepedia nu doar creşte, ci evoluează. Sunt în lucru alte noutăţi, iar sugestiile sunt binevenite ca întotdeauna.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook