12 martie 2012

114.000 de citate şi altele

Primăvara îşi intră în drepturi, iar Citatepedia creşte în continuare, pe mai multe planuri. Luna februarie 2012 a adus un nou record de audienţă, depăşindu-se 340.000 de vizitatori diferiţi, şi conform estimărilor, ne aşteptăm ca acest record să fie depăşit chiar luna aceasta.

Secţiunea Epigrame, impulsionată de perseverenţa neostoită a lui Gheorghe Culicovschi, a depăşit 25.000 de creaţii de acest fel. Şi creşte în continuare. Nu cred că există vreun iubitor al epigramei care în urmă cu câţiva ani să-şi fi imaginat măcar un site de gen atât de bogat în conţinut, dar şi în facilităţi.

Secţiunile în italiană – de care se ocupă Simona Enache – şi spaniolă – de care se ocupă Dan Costinaş – au trecut de 6000. Acesta din urmă a realizat recent şi un interesant interviu cu Valeriu Butulescu, urmat de un dialog al cititorilor cu scriitorul.

Cum Asociaţia Culturală Citatepedia este în campanie de strângere de fonduri prin Sistemul 2%, am publicat 7 motive pentru a ne susţine, o pledoarie care sper să vă convingă că gestul de a completa şi a depune formularul merită efortul. Nu uitaţi şi să daţi mai departe – multe gesturi mici fac lucrurile mari, aşa cum Citatepedia o dovedeşte pe deplin.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 9 voturi
Încarc...

2 thoughts on "114.000 de citate şi altele"

  1. Iulia Mirancea spune:

    Mă ocup deja de asta! Cînd e teremnu limită?

  2. Lucian Velea spune:

    Pentru 2%, termenul limită e 25 mai 2012. Însă cu cât mai repede, cu atât mai bine. Am primit unele critici că nu am pus anunţul mai devreme, dar deh, aşa e la început. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook