14 iunie 2010

72.000 de citate, din care 5.000 de definiţii

Contorul a ajuns la 72.000, dar parcă mai interesant este că s-au depăşit 5.000 de definiţii din peste 2.000 de autori în Enciclopedie, secţiunea de la care a pornit site-ul. Am început o extindere a structurii bazei de date, care să permită marcarea ca definiţii şi a unor creaţii în versuri (în special epigrame, dar nu numai). De fapt, aceste modificări de structură au scopul de a permite şi alte dezvoltări ulterioare, inclusiv o mai precisă categorisire a materialului existent – cu cât baza de date creşte, cu atât acest aspect devine mai important.

Am realizat şi mici modificări de aspect, vor urma şi altele. Este o permanentă optimizare, în încercarea de a face utilizarea cât mai clară şi coerentă, dar şi pentru a fi în pas cu tendinţele şi standardele.

Sistemul de protecţie împotriva abuzurilor la votare a fost îmbunătăţit, realizând analize pe termen lung. Acestea permit chiar şi eliminarea unui singur vot, nu doar a unei serii de voturi. După cum am mai spus, cei care încearcă să voteze abuziv nu fac decât să-şi piardă vremea, pentru că nu pot obţine decât un efect pe termen scurt, iluzoriu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook