28 septembrie 2007

Poveşti cu fantome

ghost

Efect maxim
SlabAcceptabilOKBunExcelent 202 voturi
Încarc...

5.528 thoughts on "Poveşti cu fantome"

  1. iulia spune:

    Aici…sper sa pot sa imi scriu a doua povestire:Era seara.Avand doar 10 ani si prietena mea cea mai buna 12 am hotarat sa adunam toti copii de la bloc si sa ne jucam ascunselea pe afara.Noi avem o rapa in fata blocului :).Ne-am jucat acolo crezand ca e mai mult spatiu.Fiind cam vreo 20 de copii am spus ca nu avem voie sa ne ascundem toti la un loc ci fiecare la locul lui.Eu cu prietena mea am cam trisat…alegand lanul de porumb deoarece credeam ca acolo nu ne va cauta nimeni…si apropo…stiti cine punea capul…o fata de 7 ani si un baiat de 14 ani.Am crezut ca le e teama sa ne cauta.Stateam zgribulite aman2 dar dintr-o data prietena mea a simtit o adiere de sunete mai bine zis la urechile ei.Mi-a spus sa plecam deoarece are impresia ca cineva ne urmareste.Nu am crezut-o deoarece ea era cam fricoasa de felul ei :)).Am inceput sa rad iar dintro data am vazut un barbat in lanul de porumb.Am luat-o la fuga :(( iar el aproape ca ne-o lua din urma.Am inceput sa zbieram dion toate puterile…dar din pacate prietena mea s-a impiedicat.Am avut noroc deoarece tata atunci cobora sa ia o sticla de suc(aveam musafiri).Din fericere….O DOAMNE CE BINE !…tata a venit m-a imbratisat si m-a intrebat de ce zbieram.Cand m-am uitat in spate la prietena mea acel barbat numai era.Traim cu speranta sa aflam ce a fost…ILUZIE SAU ADEVAR !?

  2. twinny spune:

    [comm 641]..iulia,esti..hm..sigura ca nu era propietarul lanului de porumb?:D..si..nu ai precizat daca prietena ta a vazut acelas lucru..:)

  3. iulia spune:

    da ….ea a vazut acelasi lucru….>:)

  4. ioana spune:

    ma stiti ce? cand incepeti sa povestiti spuneti „am si eu o poveste” sau „sa va spun
    o poveste” etc. dar stiti ce e aceea o poveste???? o poveste este o intamplare cu
    fapte mai putin reale. sa dau niste titluri: „fata mosului si fata babei”, „alba ca
    zapada”, „cenusareasa” etc, sau mai bine zis, ati scris niste BASME !!!!!!!!! :P
    :P :P :P :P :P :P ;) ;) =)) :)) :))

  5. dinamovista speriata spune:

    nuj ce sa iti zic iulia …chestia asta s-a intamplat si al unui amic de al meu cu omul imbracat in negru in lanul de porum ..dar numai k pe el il striga pe nume si ai curgea ange din nas si nu putea sa se ridice k sa fuuga;)pana au venit toti tovarasii lui si amul negru a disparut;)

  6. dyzZzelyta spune:

    din fericire io nam avut experiente din aste…si niki nu vreau :-ss mi se face frika numai cand citesc :”> dap sa mai se si intample :-SS

  7. David_Jmecheru spune:

    In Botosani este un conac bantuit langa o scoala(la scoala aia invat eu. Eu si colegii mei neam propus sa mergem la conacu ala. Erau foarte multe povesti care ziceau ca acolo is fantome dar noi nu credeam. asa…Niste boschetari neau zis sa nu intram acolo ca fantoma ne va taia capetele(asa au zis ei). Am intrat… din primul pas care lam fakut acolo am simtit ceva ciudat cu locul ala. Am ignorat si am mers tot inainte. Colegul meu a vazut o sfoara agatata de tavan. Neam adunat toti acolo si am observat ca era sange pe jos(chiar sub sfoara). Am mers noi tot inainte si am dat de o usa. Am intrebat care are curaj sa o deschida…dar nimeni…asa ca am deschiso eu. Era sa fac infart… era acolo o femeie imbracata in rochie de mireasa care statea intrun fel aplecat, avea taieturi si sange pe fata si pe maini(era groaznic). Eu am intrebat:”CINE ESTI?” (colegul meu a filmat totul), ea sia miscat buzele dar noi nam auzit nimic. Apoi toti neam speriat si am fugit. Lam rugat de colegul meu sami arate ce a filmat iar la faza in care fantoma isi misca buzele, pe inregistrare am auzit ca a spus: „peste 3 zile veti fi morti”. Si iaca ca au trecut 3 zile… dar nu sa intamplat nimic cu exceptia unour ghinioane(in ziua aceea miam rupt mana stanga).

  8. Sabin spune:

    ceea ce a vazut iulia e un om naluca si atat,e o umbra neagra cu forma unui om.

  9. 3u_secret spune:

    sa va spun
    ma uitam pe youtube la un filmuletz din patito feo:las divinas
    m-am uitat jos, la comentarii:D….si am vazut ca primul fusese inlaturat cu spam….am dat click, pt a putea vedea mesajul…eram curioasa:S

    si priviti ce am vazut
    era scris in spaniola, dar l-am tradus cu ajutorul unui program de pe net:-SS…sincer e chiar infricosator:-SS:-ss::Aceste cuvinte au apărut scris cu sânge pe pereţi de o cameră de tineri Daphne Wanninkhof pentru a fi găsit mort în casa ei în timp ce ea a fost numai la 1 februarie 89, cu ras capete, fără dreptul de picior şi 3 unghiile care au fost dezrădăcinate. Niciodată nu ar putea găsi vinovatul. Copiaţi şi lipiţi acest mesaj de pe acest si trei mai multe videoclipuri, sau fantoma din Daphne, te-a omorât în seara asta.

    Am auzit si eu multe despre aceasta Daphne, si cum a fost gasita moarta, decapitata in propria casa…:-SS

    Eu chiar cred in fantome:-ss

  10. dyzZzelyta spune:

    k povesti:-SSma trec fiori cand le citesc :D :-SS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook