30 noiembrie 2021

Inimă albastră

Sore și Adrian Sînă și-au unit forțele și lansează piesa „Inimă albastră”, însoțită și de un videoclip muzical sugestiv. Cântecul a fost compus de Adrian Sînă, care a scris și versurile alături de Maria Georgiana Zanfir, Nicoleta Darabană și Izabela-Mihaela Radu. De instrumentalul track-ului s-au ocupat Andreas Oberg și Dorin-Marian Achim, cel din urmă realizând și mix-ul și master-ul melodiei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 martie 2020

Ce faci, fată?

Sore, artista completă care își semnează muzica, versurile și regia clipurilor, lansează piesa „Ce faci, fată?”, un boost muzical de încredere în forțele proprii și de susținere pentru toate fetele și femeile care îi ascultă muzica. Produsă de HaHaHa Production sub labelul MediaPro Music, cu versurile scrise de Sore, muzica făcută de Sore alături de Șerban Cazan, regia semnată tot de Sore și cu producția video realizată de Luca’s art film, „Ce faci, fată?” se lansează cu dorința de a lumina percepția femeilor asupra lor pentru a putea genera o schimbare în bine a întregii lumi.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 ianuarie 2020

Lângă tine

Sore este captivă într-o închisoare în videoclipul regizat de ea pentru noua piesă „Lângă tine”, continuarea poveştii redate tot sub semnătura ei regizorală în clipul „Cum să mă las”, lansat de Sore la începutul iernii cu un succes mare în online.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 octombrie 2019

Cum să mă las

Sore este regizorul videoclipului pentru noua sa piesă, „Cum să mă las”, pentru care tot ea semnează muzica, versurile şi scenariul. Cele patru roluri pe care Sore şi le-a asumat o ajută să-şi comunice mesajele complet, „din suflet până în ochi”, aşa cum îi place ei să spună. Produsă de MediaProMusic, cu muzica înregistrată la HaHaHa Production, piesa „Cum să mă las” a fost compusă de Şerban Cazan, Sore Mihalache şi Florian Rus şi textul scris de Sore Mihalache şi Florian Rus.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 februarie 2019

Jumătate

Videoclipul cântecului compus şi interpretat de Sore şi Smiley

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 12 iunie 2017

Imnul optimismului

La aniversarea de 25 ani de activitate, HOSPICE Casa Speranței a dat startul Campaniei „Academia de Optimism„, o platformă de e-learning și de strângere de fonduri și, alături de Universal Music România, lansează „Imnul optimismului”, un proiect All Stars, cu artiști din portofoliul casei de discuri.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii