31 decembrie 2021

Shunan Teng: Mitul chinezesc al șarpelui alb nemuritor

Tânărul botanist talentat Xu Xian tocmai și-a deschis propria farmacie unde a creat remedii cu ajutorul soției lui, Bai Su Zhen. Într-o zi, un călugăr numit Fa Hai a venit la el, avertizându-l că în casa lui era un demon. Demonul, a zis el, era Bai Su Zhen. Xu Xian a râs. Cum ar putea fi soția lui bună la suflet un demon ? Shunan Teng urmărește povestea șarpelui alb nemuritor. Lecție de Shunan Teng, regizată de Kino Bino.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 mai 2020

Shunan Teng: Mitul chinez al unui şarpe alb şi al unui călugăr încăpăţânat

Xu Xian tocmai a primit o invitaţie la ceremonia de deschidere a unui nou templu. Soţia sa, Bai Su Zhen l-a avertizat să nu participe, însă Xu Xian, un budist devotat, s-a simţit obligat să se prezinte. Ceea ce nu ştiau e că aceste invitaţii veneau din partea lui Fa Hai, un călugăr hotărât să-i despartă. Vor putea tinerii îndrăgostiţi să scape vreodată de călugărul încăpăţânat? Shunan Teng ne împărtăşeşte acest mit chinez.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 august 2019

Shunan Teng: Istoria ceaiului

Ceaiul este a doua cea mai consumată băutură din lume după apă – cu o gamă care variază de la ceaiul dulce turcesc Rize la ceaiul tibetan sărat de unt, existând tot atâtea moduri de pregătire a băuturii câte culturi sunt în întreaga lume. Dar de unde vine această băutură și cum a devenit atât de populară? Shunan Teng ne detaliază lunga istorie a ceaiului. Lecție de Shunan Teng, animație de Steff Lee.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii