30 iunie 2020

Departe de tine

În urmă cu doi ani, în 2018, ne-au întrebat dacă o să ne amintim, când au lansat prima lor colaborare, „Oare o să-ți amintești?”, iată că acum muzica îi aduce din nou aproape și Andreea Olaru și Robert Toma care colaborează pentru a doua oară la lansarea piesei „Departe de tine” astăzi, 29 iunie 2020, marcată și de ziua de naștere a Andreei Olaru.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 6 decembrie 2018

Fără sfârşit

Videoclipul cântecului lui Robert Toma

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 noiembrie 2018

Noi nu plecăm de aici

Maia Mălăncuș, câștigătoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior, după colaborarea cu Adda pentru single-ul „Vreau să zbor”, lansează a doua sa piesă, „Noi nu plecăm de aici” și a revenit în studioul mentorului ei, Marius Moga, pentru această a doua piesă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 iunie 2018

Demonul meu

Andreea Olaru, o prezență greu de trecut cu vederea în industria muzicală, o artistă talentată și un timbru de o senzualitate aparte, ne duce într-o călătorie magică în locul în care sound-ul ei se potrivește cu peisajele care îți taie respirația în noua sa piesă „Demonul meu”. Ca și în cazul primei piese, „Oare o să-ți amintești?”, și de aceasta dată Andreeea Olaru a colaborat pe partea de compoziție cu Robert Toma, însă acum alături de Marius Mirică și Andy Ghișoiu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 22 mai 2018

Toxic

Așa cum ne-a promis la sfârșitul anului 2017, când a debutat cu piesa „Singuri”, Denisa Moga revine cu single-ul „Toxic”, ce aduce și o colaborare cu Mircea Eremia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 februarie 2018

Oare o să-ţi aminteşti?

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența memorabilă de la Vocea României, dar acum artista este pregatită să cucerească publicul cu primul ei single, “Oare o să-ți amintești?”, alături de Robert Toma. Povestea din spatele clipului “Oare o să-ți amintești?” este plasată între două planuri paralele, între iubire și amintiri. Videoclipul este regizat de către Spoială Brothers, iar piesa este compusă de către Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonică și Andreea Olaru, în studiourile DeMoga Music.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii