13 ianuarie 2015

Concurenţă strânsă pentru Globul de Aur 2015

Cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Globul de Aur a fost gazduită de Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California pe 11 ianuarie 2015. Tina Fey şi Amy Poehler au fost moderatoarele serii pentru cea de-a treia oară consecutiv. „The Affair”, „Birdman” (2 trofee), „Boyhood” (3 trofee), „Fargo”, „The Theory of Everything” (2 trofee) şi „Transparent” s-au aflat printre filmele şi show-urile de televiziune care au primit mai multe trofee. Premiul pentru întreaga activitate „Cecil B. DeMille” i-a fost decernat actorului George Clooney, care în discursul de mulţumire a spus lumii întregi cât de mult îşi iubeşte soţia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2014

Globuri de Aur memorabile la ediţia din 2014

Cea de-a 71-a ediţie a Premiilor Globul de Aur le-a avut drept gazde pentru a treia oară consecutiv pe actriţele Tina Fey şi Amy Poehler, iar filmele care au primit cele mai multe nominalizări au fost „American Hustle”, „Behind the Candelabra”, „Breaking Bad”, „Brooklyn Nine-Nine” şi „Dallas Buyers Club”. Woody Allen a fost onorat cu Cecil B. DeMille Award pentru realizările de-a lungul întregii sale cariere profesionale. „12 Years a Slave” şi „American Hustle”, învigătoare la categoriile Cel mai bun film – dramă, respectiv Cea mai bună comedie sau musical, au primit câte şapte nominalizări fiecare, urmate de „Nebraska” cu cinci nominalizări şi „Captain Phillips” la egalitate cu „Gravity” cu câte patru nominalizări fiecare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 septembrie 2013

Premiile Emmy 2013 au onorat cele mai valoroase producţii de televiziune

Cea de-a 65-a ediţie a Premiilor Emmy s-a desfăşurat pe 22 septembrie 2013 la Nokia Theatre din Los Angeles, California. Bryan Cranston şi Aaron Paul au fost supăraţi că nu au câştigat la categoriile la care au fost nominalizaţi, însă „Breaking Bad” a câştigat premiul cel mai râvnit al serii, ducând acasă primul său Emmy pentru „Cea mai bună dramă”. A fost o noapte imprevizibilă în ceea ce priveşte premiile acordate la câteva categorii importante. În afară de Jeff Daniels („The Newsroom”), care a plecat acasă cu trofeul pentru „Cel mai bun actor” la categoria dramă şi Bobby Cannavale („Boardwalk Empire”) învingător la rol secundar masculin, câştigătorii surpriză au fost Tony Hale („Veep”) şi Merritt Wever („Nurse Jackie”), aceasta din urmă fiind atât de şocată că practic a fugit de pe scenă fără să rostească un discurs de mulţumire.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 septembrie 2012

Sora Jackie – sezonul 3

Sezonul al doilea al serialului de succes „Sora Jackie” s-a terminat o dată cu dezvăluirea unui adevăr dur despre sora Jackie Peyton. Iubitul ei, Eddie, amenința că îi spune bunului său prieten, Kevin – nimeni altul decât soțul lui Jackie – despre aventura lor, iar O’Hara și Kevin își dau seama de problemele lui Jackie legate de pastile și o iau la întrebări, urmărind să afle cât mai multe despre dependența ei. Dar dacă oamenii din viața lui Jackie își imaginează că o mică intervenție de acest fel o va determina să renunțe – înseamnă că nu o cunosc deloc pe Jackie! Aflați de ce e în stare sora Jackie Peyton pentru a rezista presiunii cotidiene de la serviciu şi din familie. Sezonul 3 al serialului „Sora Jackie” („Nurse Jackie”) începe, în premieră la Universal Channel, marți, 11 septembrie 2012, ora 23:00, cu două episoade.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 2 mai 2011

Sora Jackie – sezonul 2

Universal Channel difuzează, începând din 6 mai 2011, sezonul 2 al serialului de succes „Sora Jackie” („Nurse Jackie„), în fiecare vineri de la ora 22:00.

Câştigător a două premii Emmy şi nominalizat doi ani consecutiv la Globul de Aur şi SAG Awards, „Sora Jackie” este o comedie neagră de o jumătate de oră, emoţionantă şi amuzantă. Edie Falco interpretează personajul pricipal, Jackie Peyton, o asistentă de la Urgenţe cu propria justiţie medicală.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 ianuarie 2011

Facebook a fost în prim-plan la a 68-a ediţie a Globurilor de Aur

Duminică, 16 ianuarie 2011, pe coasta de est a Americii, începând cu 3:00 dimineața, ora României, s-a desfășurat o nouă ediție a Premiilor Globul de Aur la Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, California. Ceremonia a putut fi vizionată și în România, fiind transmisă în direct de HBO. Decernările au loc încă din anul 1944, sunt deja la cea de-a 68-a ediție, și prin acestea sunt recunoscute cele mai bune filme artistice și de televiziune, atât de pe teritoriul american, cât și din străinătate. Ceremonia și dineul în care sunt decernate premiile reprezintă un moment important a sezonului de decernări din industria cinematografică, ce în fiecare an culmină cu Premiile Academiei Americane de Film (Oscarurile).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii