20 decembrie 2021

Nicole Cherry a lansat Memories

Nicole Cherry a pregătit o surpriză de sărbători și a lansat albumul „Memories”. Acest material discografic conține 13 piese, printre care se numără și cele mai consacrate piese ale artistei, precum „Dansează amândoi”, „Cine iubește”, „Cuvintele tale”, dar și cel mai recent lansat track de către Nicole, „Scrie-mi pe suflet” (în al cărui videoclip artista a dezvăluit că așteaptă primul copilul cu logodnicul acesteia, Florin).

În plus, artista a lansat și o piesă nou nouță, intitulată „Cuando Me Mires”, însoțită de un lyric-video realizat de Dorck. Noul single este, de asemenea, inclus pe albumul „Memories”. Versurile acestui track au fost scrise de Iuliana Pușchilă și David Tuscher, cei doi ocupându-se împreună cu Liviu Tănăsoiu (aka Rhyme) și de compoziție. Cel din urmă a fost responsabil și de mix-ul și masterul cântecului.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 iunie 2021

Scrie-mi pe suflet

Nicole Cherry lansează anticipata melodie „Scrie-mi pe suflet”, însoțită de un videoclip emoționant în care artista face un anunț important. Nicole Cherry a dezvăluit inițial câteva secunde din piesă în cadrul unei campanii pe TikTok în urmă cu o lună. Dacă fanii artistei așteptau cu nerăbdare piesa, cu siguranță surprinderea o să fie cu atât mai mare după vizionarea videoclipului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 mai 2021

În derivă

Felix Noa colaborează cu Nicole Cherry pentru single-ul „În derivă”, o piesă care vorbește despre momentele în care emoția și inocența copilăriei ar trebui să rămână prezente în viețile noastre. O introspecție asupra acțiunilor și etapelor din viața de adult, melodia „În derivă” ne aduce aminte de o expresie folosită constant în poezie, „simțindu-te copil nu vei îmbătrâni niciodată”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 februarie 2021

No Te Sale

Din România în Republica Dominicană, Nicole Cherry, prințesa muzicii românești, cu zeci de hit-uri și colaborări, face echipă în 2021 cu senzaționala artistă originară din America de Sud, Jenn Morel.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 decembrie 2020

Împreună de Crăciun

În prag de Crăciun, Trupa Feelings și Nicole Cherry fac echipă și lansează o piesă perfectă pentru perioada sărbătorilor. „Împreună de Crăciun” este o melodie vesela, care te introduce într-o stare de sărbătoare din primele secunde, fiind despre fericirea de a fi alături de persoana iubita de Crăciun. Anul ce se apropie acum de final a fost unul greu, plin de încercări, iar Nicole Cherry și Trupa Feelings aduc fericirea sărbătorilor în casele tuturor cu piesa „Împreună de Crăciun”. Acesta este primul colind pe care Nicole Cherry îl lansează oficial.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 iunie 2020

Mujer Latina

Nicole Cherry începe vara în forță cu ritmuri latino, prin piesa „Mujer Latina”, ce vine însoțită și de imagini pline de mister și sex-appeal.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii