18 iunie 2021

D-ale carnavalului

Spectacolul „D-ale carnavalului” în regia lui Alexandru Dabija de la TNB îi are în distribuție pe Irina Movilă, Natalia Călin, Rodica Ionescu, Claudiu Bleonț, Gavril Pătru, Emilian Oprea, Marius Rizea/Ionuț Toader, Mihai Munteniță, Mihai Calotă şi Ciprian Nicula. Avanpremiera spectacolului are loc în zilele de 19 şi 20 iunie 2021, ora 20:00, iar premiera oficială este programată pentru data de 26 iunie 2021, ora 20:00, la Sala Studio.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 noiembrie 2019

Trei surori

După marele succes cu „Pădurea spânzuraților” de la finalul anului trecut, Radu Afrim revine în 3-5 decembrie 2019 la TNB cu „Trei surori”, un scenariu (ne)firesc de liber după Anton Cehov. Spectacolul se bucură de o distribuție alcătuită din unii dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului și este realizat în colaborare cu o echipă de artiști inovatori, cu care Afrim colaborează în mod constant (Irina Moscu – scenografie, Andrei Cozlac – video design, Călin Țopa – sound design). Din distribuție fac parte Raluca Aprodu, Natalia Călin, Flavia Giurgiu, Marius Manole, Emilian Oprea, Istvan Teglas, Irina Movilă, Ada Galeș, Ciprian Nicula și Florin Călbăjos.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 decembrie 2018

Pădurea spânzuraţilor

Un text puternic și modern, revelat altfel de un regizor care nu se teme de provocări, „Pădurea spânzuraților”, după romanul lui Liviu Rebreanu, în viziunea lui Radu Afrim, este gata de prima întâlnire cu publicul, sâmbătă 15 decembrie 2018, ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Dau viaţă lumii romanului, dar şi universului afrimian actorii Alexandru Potocean (în rolul lui Apostol Bologa), Marius Manole, Richard Bovnoczki, Ciprian Nicula, Raluca Aprodu, Istvan Teglas, Vitalie Bichir, Natalia Călin, Ada Galeș, Florin Călbăjos, Alexandra Sălceanu, Emilian Mârnea, Liviu Popa, Cristian Bota, Alexandru Chindriș, Octavian Voina, Andrei Atabay, Vlad Galer, Flavia Giurgiu, Cosmin Ilie, George Olar, Ciprian Valea, Tiberiu Enache, Silviu Mircescu, Bogdan Iacob, Vlad Ionuț Popescu, şi li se alătură Lenuța Purja și Teodora Purja, două interprete de valoare ale cântecului popular.



Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 4 mai 2016

Memoria apei

Piesa distinsă cu Premiul Laurence Olivier, în anul 2000, „Memoria apei” („The Memory of Water”) de Shelagh Stephenson este adusă pe scenă şi în România, după o serie de montări internaţionale de succes (din Londra şi München până la Chicago şi New York). Premiera pentru presă de la Teatrul Naţional din Bucureşti are loc în zilele de 6 şi 7 mai 2016, de la ora 20:00, la Sala Pictura, în regia lui Erwin Şimşensohn, scenografia de Alina Herescu şi muzica originală semnată de Vlaicu Golcea.

afis_memoria

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 25 septembrie 2015

Între noi e totul bine

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă premiera oficială a spectacolului „Între noi e totul bine” de Dorota Masłowska, în regia lui Radu Afrim, care are loc duminică, 27 septembrie 2015, de la ora 20:00, la Sala Pictura.

O piesă care a avut premiera mondială în 2009 şi care este montată acum pentru prima dată în România vă va purta dincolo de arii geografice, de marcaje şi delimitări temporale într-o răvăşitoare poveste despre generaţii sacrificate, despre pace şi război, existenţă şi non-existenţă, dar mai ales despre haosul pogorât peste lume după cel de-al doilea război mondial, în care fiinţa şi identitatea ei naţională prea puţin mai contează, mai ales dacă eşti născut într-o ţară greu încercată istoric. Un memento, dar şi un serios semnal de alarmă, ţesut în textura unei comedii negre de cea mai bună calitate, agrementată scenic prin momente de music-hall, travestiuri, compoziţii şi întorsături de situaţie.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 mai 2015

Terorism

O piesă cu un amplu ecou internaţional, al cărei titlu îşi găseşte o dramatică rezonanţă în actualitate, jucată de o distribuţie de marcă, în viziunea regizorală a lui Felix Alexa, „Terorism” de frații Presniakov este noul spectacol care îşi aşteaptă publicul, din 15 mai 2015, în Sala Atelier a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Claudiu Bleonț, Marius Bodochi, Ileana Stana Ionescu, Adela Mărculescu, Irina Movilă, Andrei Finți, Mihai Călin, Tania Popa, Mihai Calotă, Răzvan Oprea, Florentina Țilea, Rodica Ionescu, Natalia Călin, Victor Țăpeanu dau relief, în scenografia semnată de Andrada Chiriac, unor personaje comune aflate în situaţii limită…

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii