20 octombrie 2022

„Creatorul de teatru” – premieră la TNB

În zilele de 21 şi 25 octombrie 2022, de la ora 20:00, în arena (!) Sălii Studio a Teatrului Naţional “I.L. Caragiale” din Bucureşti, are loc premiera spectacolului „Creatorul de teatru”, piesa unuia dintre cei mai importanți dramaturgi austrieci contemporani, Thomas Bernhard, în regia lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureș în rolul titular.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 decembrie 2019

Festivalul Internațional de Psihanaliză și Film „Ecranul și Divanul”

Joi, 12 decembrie 2019, începe ediția 8 & ½ a Festivalului Internațional de Psihanaliză și Film “Ecranul și Divanul”. Ediția se desfășoară până duminică, 15 decembrie 2019 și include producții noi, pentru toate vârstele. Ediția de anul acesta stă sub semnul Zeului Cronos, iar invitatul special la proiecții este Andrea Sabbadini, directorul European Psycholoanalytic Film Festival (Londra, Marea Britanie), festivalul de la care s-a inspirat Irina-Margareta Nistor pentru a aduce publicului român mixul dintre film și psihanaliză.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 decembrie 2017

Stele ale scenei şi ecranului

Romfilatelia, în semn de prețuire și respect pentru unii dintre cei mai îndrăgiți actori români, pentru carierele lor remarcabile și pentru contribuția la crearea Bucureștiului artistic, prezintă noua emisiune de mărci poștale „Stele ale scenei și ecranului”, miercuri, 20 decembrie 2017, la Palatul Suțu, Muzeul Municipiului București. Noua emisiune este disponibilă în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 ianuarie 2016

Ziua Culturii Naţionale 2016

Ziua Culturii Naţionale este celebrată anual pe 15 ianuarie şi reprezintă data naşterii poetului Mihai Eminescu.

Vineri, 15 ianuarie 2016, de la ora 19:00, la Ateneul Român, are loc spectacolul de muzică tradițională și poezie „La porțile ceriului”. Evenimentul, organizat de Institutul Cultural Român în parteneriat cu Filarmonica „George Enescu” şi TVR, îi are ca protagoniști pe Grigore Leșe împreună cu invitații săi: Zamfira Mureșan (Țara Lăpușului, Maramureș), Mihai Moldovan (Valea Idicelului, Mureș), grupul de aromâni din Cogealac, Constanța (Dumitru Zogu, Nicolae Zogu, Mihai Gherase, Giogi Vasile), lăutari din Sudul Olteniei (Toni Căldăraru din Băbiciu, Titi Burcea din Băduleasa, Emil Zamfir din Corabia) și un grup vocal-instrumental din Maramureșul Voievodal (Ioachim Făt, Ioan Pop, Grigore Chira).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 2 noiembrie 2012

În derivă – sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al serialului „În derivă”, produs de HBO în România, are premiera luni, 5 noiembrie 2012, de la ora 20:00. HBO România difuzează cele 35 de episoade ale sezonului 2 în fiecare zi, de luni până vineri.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 februarie 2012

Victor Rebengiuc este „În derivă”

HBO Central Europe a anunţat distribuţia celui de-al doilea sezonul al serialului de ficţiune produs de HBO în România, „În derivă”.

Continuând colaborarea de succes începută în primul sezon, Marcel Iureş, unul dintre cei mai faimoși actori români, interpretează rolul principal – Andrei Poenaru, psihoterapeutul foarte implicat în vieţile pacienţilor săi, care se află într-o continuă luptă cu sine.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii