25 februarie 2019

Premiile Oscar 2019 au adus o mulţime de situaţii inedite

Cea de-a 91-a ediție a ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar a avut loc pe 24 februarie 2019 la Los Angeles. A fost prima oară după o perioadă de trei decenii când ediția nu a avut o gazdă care să facă oficiile. „The Favourite” și „Roma” au primit câte 10 nominalizări, iar „A Star Is Born” și „Vice” câte 7.

La ediția din acest an s-au consemnat mai multe momente unice din istoria filmului. Glenn Close (interpreta rolului din „The Wife”) a fost nominalizată a șaptea oară, devenind cea mai nominalizată actriță din toate timpurile care nu a câștigat vreo statuetă.

Protagoniștii din „A Star Is Born”, dacă-i considerăm ca fiind aceleași personaje ca cele din versiunile anterioare, sunt primele personaje de ficțiune nominalizate de trei ori. Două personaje din viața reală au reușit acest lucru: Regele Henric al VIII-lea și regina Elizabeta I ai Marii Britanii. „A Star Is Born” este primul film din istoria Premiilor Oscar nominalizat simultan la categoriile Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol principal, Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun actor în rol secundar, Cel mai bun scenariu adaptat, Cel mai bun cântec original, Cea mai bună editare de sunet și Cea mai bună cinematografie.

„Vice” este primul film nominalizat pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor în rol principal, Cel mai bun actor în rol secundar, Cea mai bună actriță în rol secundar, Cel mai bun scenariu original, Cel mai bun machiaj & coafură și Cea mai bună editare de film.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 februarie 2019

Premiile Grammy 2019 au arătat cât de populară este muzica country

Cea de a 61-a ediție a galei de decernare a Premiilor Grammy s-a desfășurat în seara zilei de duminică, 10 februarie 2019, la Staples Center din Los Angeles. Alicia Keys a fost gazda ceremoniei.

Marii câștigători ai serii au fost Kacey Musgraves şi Childish Gambino, care au primit nu mai puțin de câte 4 trofee Grammy.

Kacey Musgraves a câștigat patru premii pentru albumul „Golden Hour”, printre care și mult râvnitele titluri Ablumul anului și Cel mai bun album country. A fost un an important și pentru Lady Gaga și Bradley Cooper, care au câștigat secțiunile Cea mai bună interpretare a unui duo/grup și Cel mai bun cântesc scris pentru visual media cu cântecul lor „Shallow” de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born” (debutul regizoral al lui Bradley Cooper).

Dolly Parton a fost onorată cu premiul MusiCares Person of the Year.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 mai 2018

Ed Sheeran şi Kendrick Lamar în centrul atenţiei la Billboard Music Awards 2018

Ediția din 2018 a Billboard Music Awards a avut loc pe 20 mai 2018 la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, gazda premiilor fiind Kelly Clarkson.

Ed Sheeran și Kendrick Lamar au câștigat câte 6 trofee, iar alături de Bruno Mars au primit cele mai multe nominalizări, respectiv 15. Spectacolul a fost susţinut de nume mari, precum John Legend, Christina Aguilera, Demi Lovato, Ed Sheeran şi Ariana Grande.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 12 februarie 2018

Wait

Trupa Maroon 5 premiată de trei ori la Grammy, lansează videoclipul oficial pentru noul single, „Wait”. Acesta este semnat de David Meyers, regizorul care a colaborat cu nume mari precum Kendrick Lamar, Katy Perry și Justin Timberlake.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 30 ianuarie 2018

Confruntare între Bruno Mars şi Kendrick Lamar la Premiile Grammy 2018

Cea de a 60-a ediție a galei de decernare a Premiilor Grammy s-a desfășurat în seara zilei de duminică, 28 ianuarie 2018, la Madison Square Garden, din New York City, iar marele câștigător al serii a fost Bruno Mars, care a primit nu mai puțin de șase trofee Grammy, printre care premiile pentru cel mai bun album (“24K Magic”), cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec.

„Damn.”, albumul lansat de către Kendrick Lamar în luna aprilie 2017, a depășit multe recorduri, de la vizualizări la download-uri sau vânzări fizice. Munca depusă pentru materialul „Damn.” i-a fost recunoscută și la decernarea Premiilor Grammy 2018, când Kendrick Lamar a primit 5 trofee. Acesta a deschis gala de premiere cu un un medley la care i-a avut alături pe Bono (U2), The Edge și Dave Chappelle.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 august 2017

„Humble” a dominat gala MTV Video Music Awards 2017

Videoclipurile muzicale au fost onorate pe 27 august la The Forum din Inglewood, California, în cadrul ceremoniei MTV Video Music Awards, ediţia 2017. Cea de-a 34-a ediţie a fost găzduită de Katy Perry. Videoclipul melodiei „Look What You Made Me Do” interpetată de Taylor Swift a avut premiera în timpul emisiei live a spectacolului. Lil Yachty a fost co-prezentatoare împreună cu Terrence J, Charlamagne Tha God şi Gaby Wilson.

Lista nominalizărilor a fost prezentată în luna iulie 2017, iar MTV a continuat să elimine categoriile de premiere pe sexe aşa cum au făcut-o deja la ceremoniile MTV Movie & TV Awards din 2017. MTV a anunţat şi că statueta trofeu „Moonman” va fi redenumită „Moon Person”. Categoriile „Cel mai bun videoclip masculin (Best Male Video)” şi „Cel mai bun videoclip feminin (Best Female Video)” au fost înlocuite cu o singură categorie, „Artistul anului (Artist of the Year)”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii