2 octombrie 2019

Doctore

Nicole Cherry a lansat pe 30 septembrie 2019 single-ul „Doctore”, ce vine ca o continuare firească a deja celebrei piese „Dansează amândoi”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 octombrie 2018

Dansează amândoi

Nicole Cherry cucerește internetul cu single-ul „Dansează amândoi”. În mai puțin de 24 ore ajuns pe locul 2 în YouTube Trending. Piesa „Dansează amândoi” este compusă de către Sandor Biro și Randi, marcând și prima colaborare a artistei cu studioul Famous Production.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 noiembrie 2017

Ghinionist

Dorian Popa lansează piesa „Ghinionist”, de pe coloana sonoră a filmului „Ghinionistul”, din distribuția căruia face parte. Regizat de către Iura Luncașu, filmul „Ghinionistul” punctează exact aceste detalii, este despre haz de necaz și are premiera în cinematografe pe 8 decembrie 2017. Din distribuția filmului prin care Iura Luncașu se reîntoarce la comedie, fac parte Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Vlad Logigan, Ruby, Augustin Viziru, Sânziana Tarta, Virgil Ianțu, Codin Maticiuc și Levent Sali. Noi, românii, credem în noroc și ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem și dăm vina pe ghinion pentru toate eșecurile.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 iunie 2017

Valul

Lora lansează „Valul”, un proiect extrem de ambiţios, o piesă cu un mesaj puternic şi un videoclip poveste cinematografică, ce completează perfect atmosfera single-ului. Iura Luncasşu, regizorul clipului, transpune stările personajului principal, supus legii dualităţii, divizat între alb şi negru, zi şi noapte, yin şi yang.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 martie 2017

Uneori

După ce ne-a spus că „Se poartă vara”, apoi a schimbat registrul cu balada „Cuvintele tale”, Nicole Cherry revine la stilul care a consacrat-o şi lansează single-ul „Uneori”, ilustrat de un videoclip în regia lui Iura Luncaşu. Piesa, compusă de artistă, alături de Şerban Cazan şi Dorian (echipa Hahaha Production), ne dezvăluie latura sensibilă şi sentimentele pe care aceasta le simte la această vârstă, maturizarea ei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 octombrie 2016

Cuvintele tale

Nicole Cherry a lansat un nou single, „Cuvintele tale”, însoţit de un videoclip care a fost primit cu aplauze. Piesa face parte de pe coloana sonoră a FestiGal-ului, un spectacol unic, în premieră absolută în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite vedete din lumea muzicii de la noi, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați. Evenimentul se numeşte „Am un vis” şi are loc la Sala Polivalentă din capitală, în zilele de 1 și 2 decembrie 2016.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii