2 noiembrie 2012

În derivă – sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al serialului „În derivă”, produs de HBO în România, are premiera luni, 5 noiembrie 2012, de la ora 20:00. HBO România difuzează cele 35 de episoade ale sezonului 2 în fiecare zi, de luni până vineri.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 februarie 2012

Victor Rebengiuc este „În derivă”

HBO Central Europe a anunţat distribuţia celui de-al doilea sezonul al serialului de ficţiune produs de HBO în România, „În derivă”.

Continuând colaborarea de succes începută în primul sezon, Marcel Iureş, unul dintre cei mai faimoși actori români, interpretează rolul principal – Andrei Poenaru, psihoterapeutul foarte implicat în vieţile pacienţilor săi, care se află într-o continuă luptă cu sine.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 februarie 2012

Au început filmările la cel de-al doilea sezon al serialului „În derivă”

Pe 6 februarie 2012 au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului „În derivă”, producţie al cărei prim sezon a fost extrem de apreciat atât de telespectatori, cât şi de presa de specialitate. Serialul aparţine HBO Europa Centrală şi este realizat integral în România. „În derivă” este bazat pe un format de succes şi a fost creat de regizorul Hagai Levi pentru Israel şi adaptat în Statele Unite ale Americii, în România, în Polonia şi Cehia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 noiembrie 2011

Serialul „În derivă” va continua

HBO Europa Centrală anunţă că la începutul anului 2012, în România, sunt programate filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului „În derivă„. Sezonul 2 va avea 35 de episoade şi va continua să prezinte viziunea unui psihiatru de succes despre societatea modernă şi caracteristicile şedinţelor de terapie. Fiecare episod aduce în prim plan câte o sesiune de terapie individuală între psihiatru şi pacienţii săi, urmată de vizita săptămânală a psihiatrului la propriul său terapeut.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 3 martie 2011

Maraton Maria – În derivă

HBO România difuzează duminică, 6 martie 2011, maratonul „În derivă” dedicat Mariei, doctorul psihoterapeut la care Andrei Poenaru a mers în fiecare vineri, timp de 9 săptămâni. Maria, o femeie distinsă, aparent blândă şi sufletistă, este fostul mentor al lui Andrei, cea care i-a fost călăuză spirituală şi profesională în anii de formare ca psihoterapeut. Însă în spatele figurii fragile se ascunde o femeie dominatoare, voluntară, amărâtă de viaţă şi cu o curiozitate aproape agresivă uneori. Îşi depăşeşte deseori rolul de arbitru imparţial şi se foloseşte de poziţia ei pentru a se răzbuna şi a-l înghenuchea pe fostul ei ucenic, astfel că şedinţele lor de psihoterapie se transformă în veritabile coliziuni de temperamente şi de ego-uri.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 februarie 2011

Maraton Ruxandra şi Tudor – În derivă

HBO România difuzează duminică, 27 februarie 2011, maratonul „În derivă” dedicat cuplului Ruxandra şi Tudor. Acesta este alcătuit din episoadele care urmăresc cazul celor doi soţi, pacienţii doctorului Poenaru.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii