25 martie 2022

Am ales cu sufletul

Holograf și Ioana Ignat au lansat versiunea oficială a piesei „Am ales cu sufletul”, însoțită și de videoclipul oficial.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 aprilie 2021

Ultimul anunț

Rămâi aici, până la sfârșit, până la ultimul anunț, pentru că Vunk și Ioana Ignat au pregătit o colaborare de savurat cap-coadă fără a pune pauză, ci mai degrabă dându-i replay, și anume melodia „Ultimul anunț”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 ianuarie 2021

Du-mă mai departe

Vunk a lansat oficial prima piesă de anul acesta, „Du-mă mai departe”, featuring Keed, piesă extrasă de pe albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”. Trupa pregăteşte multe surprize muzicale pentru începutul acestui an, proiecte ce urmează să fie lansate în următoarele săptămâni.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 martie 2020

Ajunge

Vunk lansează piesa „Ajunge”, extrasă de pe materialul discografic „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”, cu un proiect video înregistrat în timpul concertului aniversar „Deja Vu”. „Ajunge” este o piesă compusă de către Cornel Ilie şi Gabriel Maga, fiind lansată cu un vizual din cadrul concertului „Deja-Vu”, proiect filmat de către cei de la The Brothers M.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 iulie 2016

Sări

Vunk lansează cel mai recent single, „Sări”, însoţit de un videoclip inovativ. Este pentru prima dată când o trupă din România lansează un videoclip intergral din gif-uri şi filtre din Snapchap. Piesa este compusă de către Cornel Ilie şi Gabriel Maga, iar textul este scris de Cornel Ilie. De regia videoclipului s-a ocupat tot Cornel Ilie (fiind pentru prima dată în postura de regizor), de imagine Cornel Ilie şi Răzvan Ilie, iar montajul a fost făcut de Bogdan Mustăţea.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2022
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii