9 ianuarie 2020

Eve Ensler: A-ți cere scuze este un lucru extraordinar

Să-ți ceri scuze în mod autentic e mai mult decât mustrarea de conștiință, spune cunoscuta scenaristă Eve Ensler. În acest discurs sincer și dureros, ea împărtășește modul în care a transformat propria experiență de abuz în înțelegerea că ceea ce pot face și spune vinovații este să regrete cu adevărat faptele și oferă un ghid de patru pași pentru a demara acest proces. (Discurs cu conținut matur.)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 noiembrie 2011

Eve Ensler: Dintr-o dată, corpul meu

Poeta, scriitoarea, activista Eve Ensler trăia în capul ei. În această prezentare intensă de la TEDWomen, ea vorbeşte despre perioada lungă din viața ei în care se simțea separată de corpul ei – şi despre felul în care două evenimente şocante au ajutat-o să se conecteze la realitatea, „fizicalitatea” de a fi om.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 14 aprilie 2011

Eve Ensler: Despre siguranţă

Dramaturgul Eve Ensler explorează setea noastră modernă pentru siguranţă — şi de ce aceasta ne face mai nesiguri. Ascultaţi poveşti emoţionante de inspiraţie despre femei care creează schimbare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 martie 2011

Eve Ensler: Îmbrăţişează fata din tine

În acest discurs pasionat, Eve Ensler declară că există o celulă-fată în fiecare din noi — o celulă pe care cu toţii am fost învăţaţi să o suprimăm. Ea inşiră istorii sincere ale unor fete din jurul lumii, care au trecut de adversităţi şi violenţe şocante pentru a demonstra incredibila putere de a fi o fată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 ianuarie 2011

Eve Ensler: Fericire în trup şi suflet

Eve Ensler, cea care a creat „Monoloagele Vaginului”, împărtăşeşte cum o discuţie despre menopauză cu prietenii a dus la a vorbi despre diferite tipuri de acte sexuale pe scenă, a participa la o campania globală pentru a sfârşi violenţa asupra femeilor şi a găsi fericirea proprie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii