15 septembrie 2021

Iubirea nu e un vers liber

Editura Humanitas deschide toamna literară 2021 la Humanitas Fiction cu noi evenimente alături de cititori care sunt invitați miercuri, 15 septembrie 2021, la ora 19:00, pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45), să participe la lansarea romanului „Iubirea nu e un vers liber” de Susana Fortes. Romanul a apărut recent și este tradus de Cornelia Rădulescu în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu. Despre carte vorbesc Sandra Ecobescu, președintele Fundației „Calea Victoriei”, Dana Pîrvan, critic literar, și Cornelia Rădulescu, traducătoarea romanului. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 octombrie 2019

Septembrie poate aştepta

Editura Humanitas Fiction așteaptă pasionații de lectură marți, 8 octombrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului „Septembrie poate aştepta” de Susana Fortes, recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu care este și moderatorul întâlnirii. Vorbesc despre carte scriitoarele Ana Barton și Ana Maria Caia și traducătoarea romanului, Cornelia Rădulescu. În partea a doua a evenimentului, actrița Marcela Motoc citește un fragment din roman.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 februarie 2018

Dincolo de iarnă

Editura Humanitas Fiction invită pe toți cei interesați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 7 februarie 2018, ora 19:00, la lansarea romanului „Dincolo de iarnă” de Isabel Allende, recent apărut și tradus de Cornelia Rădulescu. La eveniment vorbesc scriitoarea și jurnalista Ana Maria Caia, scriitoarea Ana Barton și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. Seara este moderată de Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 martie 2017

Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Scriitoarea catalană Care Santos revine la Bucureşti pentru a prezenta romanul „Cel mai frumos loc din lume e chiar aici”, o mică bijuterie literară scrisă împreună cu Francesc Miralles, recent apărută în colecţia „Raftul Denisei”, tradusă de Cornelia Rădulescu. Lansarea are loc luni, 6 martie 2017, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de Care Santos vorbesc Tania Radu, Marina Constantinescu şi Simona Kessler. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Seara se încheie cu o sesiune de autografe şi o degustare de ciocolată.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 29 septembrie 2014

Întâlnire cu scriitoarea catalană Care Santos

Marţi, 30 septembrie 2014, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu are loc o întâlnire cu scriitoarea catalană Care Santos, prilejuită de apariţia la Humanitas Fiction a noului său roman, „Aerul pe care îl respiri„.

La mai puţin de şase luni de la debutul său în limba română cu bestsellerul „Încăperi ferecate”, prezentat publicului împreună cu Mircea Cărtărescu, Care Santos revine la Bucureşti cu un nou roman admirabil scris, ce pendulează între prezent şi trecut.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 iunie 2013

Caietul Mayei

Caietul MayeiHumanitas Fiction a publicat romanul „Caietul Mayei” de Isabel Allende, în traducerea lui Cornelia Rădulescu.

Pendulând între SUA şi Chile, împletind mai multe fire narative, „Caietul Mayei” este o carte despre vindecare. De amintiri coşmareşti, de dezamăgiri, dar mai ales de dependenţa de droguri. Pentru a scăpa de infernul heroinei, tânăra Maya Vidal se refugiază pe o mică insulă din arhipelagul Chiloe, printre oameni simpli, dominaţi de lumea magică a miturilor, care descoperă târziu şi fără prea mare entuziasm deliciile şi imperativele modernităţii şi îşi abandonează cu greu tradiţiile. Acolo, în comunitatea sudată şi generoasă, ajutată de dragostea familiei aflate la mii de kilometri depărtare şi de solidaritatea străinilor de lângă ea, Maya îşi va recăpăta echilibrul şi încrederea în sine şi în ceilalţi, pentru că va afla, în ciuda grelelor încercări prin care trece, că nimeni nu este singur pe lume.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii