16 martie 2012

Cécile de France despre „Le gamin au vélo”

Reputata actriţă Cécile de France o interpretează pe Samantha, femeia care îi schimbă viaţa personajului titular în filmul belgian „Băiatul cu bicicleta” („Le gamin au vélo„), scris şi regizat de Jean-Pierre şi Luc Dardenne.

Cu eleganţă şi căldură, Cécile de France a acordat un interviu despre participarea sa la această producţie cinematografică.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 mai 2011

Filmele de la Cannes vin şi în România

Câştigătorul Marelui Premiu de la Cannes de anul acesta, „Le gamin au velo” al fraţilor Dardenne, va fi distribuit în România în 2012, precedat de unul dintre cele mai discutate filme de la Cannes, „Melancholia” lui Lars Von Trier (Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină – Kirsten Dunst) şi de lungmetrajul care a primit Premiului Juriului, „Poliss”, în regia lui Maiwenn le Besco. Alături de cele trei pelicule premiate, Independenţa Film va distribui alte patru filme din competiţia oficială: „Le Havre”, de Aki Kaurismaki, câştigător al Premiului FIPRESCI (premiul criticii internaţionale de film), „Habemus Papam”, al lui Nanni Moretti, şi mult-aşteptatele „La Source de femmes”, în regia lui Radu Mihăileanu, şi „La Piel que habito”, al lui Pedro Almodóvar.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 iulie 2009

Secret de familie

Pe 10 iulie 2009 are loc la Hollywood Multiplex – Bucureşti Mall premiera filmului „Secret de Familie” („Un secret”), o dramă franceză în regia lui Claude Miller, după romanul cu acelaşi nume al lui Philippe Grimbert (care semnează şi scenariul) şi cu Cecile De France, Patrick Bruel şi Julie Depardieu în distribuţie.

Explorarea unui apăsător secret de familie şi povestea unei pasiuni ni se fac cunoscute prin voiajul interior al lui François, un băiat solitar care îşi inventează un frate şi îşi imaginează trecutul părinţilor săi. În ziua în care împlineşte cincisprezece ani, o prietenă de familie îi dezvăluie tânărului François un adevăr bulversant, dar care îi îngăduie acestuia, în sfârşit, să se reconstruiască.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii