15 septembrie 2022

Exil

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă premiera spectacolului „Exil”, o piesă scrisă şi regizată de Alexandra Badea – un spectacol despre istoria recentă, inspirat și din propria biografie a autoarei-regizor. Premiera are loc pe 17 septembrie 2022, de la ora 19:00, în Sala „Ion Caramitru”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 12 mai 2022

Pescărușul

Teatrul Național „I.L. Caragiale” anunță premiera unui nou spectacol pe scena Sălii Ion Caramitru, „Pescărușul” de A.P. Cehov, tradus de Raluca Rădulescu și regia lui Eugen Jebeleanu în zilele de 14 și 15 mai 2022, de la ora 19:30. Din distribuție fac parte Niko Becker, Irina Movilă, Alexandru Potocean, Sara Cuncea/Eva Cosac, Ada Galeș, Ciprian Nicula/Emilian Mârnea, Istvan Teglas, Emilian Oprea, Richard Bovnoczki și Florentina Țilea.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 aprilie 2022

Părinți și copii

Textul lui Brian Friel, după „Părinți și copii” de Turgheniev, a fost tradus și montat pe scena mare a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București de regizorul Vlad Massaci care propune un spectacol despre conflictele dintre generațiile care par să nu mai găsească între ele o punte de comunicare. Din distribuție fac parte Andrei Huțuleac, Alexandru Potocean, Mihai Călin, Richard Bovnoczki, Crina Semciuc, Cosmina Olariu, Emilia Popescu, Măriuca Bosnea, Diana Dumbravă, Vitalie Bichir/Tomi Cristin, Fulvia Folosea, Emilian Mârnea, Mihai Verbițchi, Andrei Tomi. Premiera oficială are loc pe 30 aprilie 2022, începând cu ora 19:00, la Sala Ion Caramitru a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București. Următoarea reprezentație este programată pentru 1 mai 2022.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 mai 2021

Adio, domnule Haffmann

Regizorul Felix Alexa și scenografa Andrada Chiriac revin pe scena TNB cu „Adio, domnule Haffmann”, o piesă scrisă de francezul Jean-Philippe Daguerre. Jucată cu mare succes pe scenele pariziene, „Adio, domnule Haffmann” a obținut în 2018 patru premii Molière, cea mai înaltă distincție teatrală din Franța. Primele reprezentații au loc în zilele de 19, 20, 29 și 30 mai 2021, iar premiera oficială este programată pentru zilele de 2 și 3 iunie 2021, la Sala Pictura a TNB.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 februarie 2020

Beginners

Teatrul Național „I.L. Caragiale” București anunță premiera spectacolului „Beginners”, în zilele de 3 și 4 martie 2020, la Sala Atelier, în regia lui Bobi Pricop, pe un text de Tim Crouch, unul dintre cei mai neconvenționali dramaturgi englezi contemporani. Distribuția este formată din actorii Raluca Aprodu, Ada Galeș, Alexandru Potocean, Istvan Teglas, Ciprian Nicula, precum și copiii Chloe Basu/ Eva-Ilinca Crudu/ Maria Moustache, Maria Luana Colica/ Erica Mihaela Tanasov, Rareș Gheorghe/ Victor Vasilescu, Radu Anghelina/ Ștefan Popa.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 septembrie 2019

Neguțătorul din Veneția

Teatrul Național I.L. Caragiale din București anunță premiera spectacolului „Neguțătorul din Veneția” de William Shakespeare, care are loc în zilele de 20 și 22 septembrie 2019, ora 19:30, la Sala Studio. 

O nouă montare Shakespeare la TNB, o nouă colaborare între trupa Naționalului bucureștean și regizorul bulgar Alexander Morfov. Secondat în acest demers de lighting designer-ul Chris Jaeger (Anglia), coregrafa Inga Krasovska (Letonia), Gabi Albu (decor) și Liliana Cenean (costume), și în distribuție de actorii Ion Caramitru, Richard Bovnoczki, Ada Galeș, Alexandru Potocean, Cosmina Olariu, Siviu Mircescu, Flavia Giurgiu, Ciprian Nicula, Emilian Mârnea, Mihai Calotă, Petre Ancuța, Florin Călbăjos, Mihai Munteniţă, Ștefania Cîrcu, Cristina Simion, Shahbazimoghadam Mohammad Jawad, Dragoş Dumitru.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii