3 august 2021

Dansează

Alexa Dragu lansează o nouă piesă perfect intitulată „Dansează”. Titlul piesei pare chiar un îndemn către public, deoarece acesta este efectul pe care ritmurile îmbietoare de flamenco ale cântecului îl au, în timp ce ascultați piesa. „Dansează” este o piesă pop energică, ideală pentru playlist-urile de vară, ce a fost compusă de Alexa Dragu, împreună cu Eduard Santha și Marius Pop.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 21 iunie 2021

Mă întorc la mine

La o lună de la lansarea single-ului de debut, „Sub efectul tău” și la doar două săptămâni de la lansarea piesei „Nu mă las”, Alexa Dragu termină de relatat povestea etapelor de la finalul unei relații de iubire, cu piesa „Mă întorc la mine”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 iunie 2021

Nu mă las

Imediat după ce și-a lansat single-ul de debut, „Sub efectul tău”, Alexa Dragu își continuă de relatat povestea cu piesa „Nu mă las”, o piesă pop, cu ritm captivant și cu un mesaj foarte important.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 mai 2021

Sub efectul tău

Alexa Dragu lansează piesa ei de debut, „Sub efectul tău”, însoțită de un videoclip sugestiv. „Sub efectul tău” este o piesă ritmată în care Alexa Dragu cântă despre momentul pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare, după terminarea unei relații de iubire, mai precis despre claritatea și liniștea ce intervin odată ce nu mai suntem sub influența vălului „roz” pe care dragostea ni-l pune adeseori pe ochi, care ne face să simțim și să acționăm la superlativ: „Nu mai sunt sub efectul tău / Văd clar / N-ai meritat și eu ți-am dat tot în dar.”


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii