5 octombrie 2018

Premiera spectacolului „Visul unei nopţi de vară” la Teatrul Vienez de Copii

Vineri, 12 octombrie 2018, la ora 19”00, are loc la Bucureşti premiera spectacolului „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, într-o distribuţie inedită, în spiritul Teatrului Vienez de Copii. Evenimentul are loc în Centrul Vechi al capitalei, la Sala Rapsodia (str. Lipscani nr. 53).



„Visul unei nopți de vară” este o comedie romantică plină de magie și de exuberanţă, în care lumea oamenilor se confundă cu aceea a ființelor miraculoase. Ca de fiecare dată, Teatrul Vienez de Copii aduce în peisajul cultural românesc piese din marea dramaturgie universală, păstrând linia clasică a personajelor, dar imprimându-le suflul nou al inocenţei vârstei şi viziunea regizorală a tinerilor lor instructori, actori profesionişti, îndrumaţi de actriţa şi regizoarea austriacă Sylvia Rotter.

Sylvia Rotter, preşedinte şi fondatoare al Teatrului Vienez de Copii, declară:

Suntem cu toţii pasionaţi de teatru şi credem în puterea teatrului de a îmbunătăţi calitatea vieţii noastre, chiar dacă suntem actori profesionişti sau nu. Teatrul influenţează felul în care ne exprimăm şi comunicăm cu ceilalţi. Am fondat această asociaţie având credinţa că putem construi o lume mai bună pentru copii şi adolescenţi.

Spectacolul “Visul unei nopți de vară” este prezentat publicului într-o serie de 11 reprezentaţii. Premiera este urmată de spectacole în zilele de 13, 14, 15, 19, 20 octombrie 2018 (ora 19:00), 23 octombrie 2018 (ora 11:00 și 19:00) și 3 noiembrie 2018 (ora 11:00 şi 19:00).

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de bilete a Sălii Rapsodia (Str. Lipscani, nr. 53), sau online.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook