22 septembrie 2021

Țestoase

Romfilatelia introduce în circulație, miercuri 22 septembrie 2021, o nouă emisiune de mărci poștale dedicată faunei și intitulată „Țestoase”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

See You Follow

Alessiah lansează o piesă fresh în limba engleză, intitulată „See You Follow”, însoțită și de un videoclip captivant de la primele secunde. Ritmată și catchy, piesa cu beat uptempo a fost compusă de Ionuț Catană și produsă de Ion Chirinciuc.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Amy Hrdina și Jesse Kroll: Ce conține aerul pe care îl respirăm?

Inspiră adânc. Cu o singură gură de aer plămânii tăi se umplu cu aproape 25 de sextilioane de molecule, de la compuși produși acum câteva zile până la aceia formați acum miliarde de ani. De fapt, multe dintre moleculele pe care le respiri au fost probabil expirate de membrii ai civilizațiilor antice și nenumărați oameni de atunci. Dar ce anume respirăm mai exact? Amy Hrdina și Jesse Kroll investighează. [Regizat de Sharon Colman, narațiune de Alexandra Panzer, muzica de Miguel d’Oliveira].

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 septembrie 2021

Transatlantic la ARTmania Festival 2022

Pentru prima oară în România, Transatlantic, super-grupul prog din care fac parte Mike Portnoy (ex-Dream Theater, tobe), Neal Morse (ex-Spock’s Beard, voce, chitară, clape), Pete Trewavas (Marillion, chitară bas) și Roine Stolt (The Flower Kings, chitară) cântă pe scena din Piața Mare din Sibiu la a 15-a ediție a Festivalului ARTmania, ce are loc pe 22-24 iulie 2022.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Calul de luptă

Jurjak lansează melodia „Calul de luptă”, cu un videoclip ce scoate în evidență spațiul de luptă al muzicienilor, și anume scenă, dar din scenografie nu lipsesc ținute speciale de luptă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jen Gunter: De ce sănătatea oaselor ține de mai multe, nu doar de lapte

Laptele bogat în calciu întărește oasele, însă nu este singurul factor care susține un schelet puternic și sănătos. Dr. Jen Gunter povestește despre cele 3 straturi ale oaselor pentru a explica de ce acestea slăbesc pe măsură ce îmbătrânim și împărtășește câteva sfaturi despre cum putem să le păstrăm sănătoase pentru mulți ani. Vrei să afli mai multe de la dr. Jen Gunter? Ascultă podcastul ei, „Despre corp”, pe TED Audio Collective.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2021
L Ma Mi J V S D
« aug.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Pe alte site-uri

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii