7 aprilie 2014

Zbor oricum

Trupa Bodark a lansat primul videoclip, pentru piesa „Zbor oricum”. La mai puțin de trei luni de la finalizarea albumului de debut, după ce au lansat deja 3 piese în format lyric video, („Compas”, „Să sară”, „Și asta…”), trupa a decis să filmeze un videoclip pentru una dintre cele mai energice piese de pe album.



Videoclipul a fost filmat, montat si regizat de echipa Speakaspell Laboratory – Diana Iacomir Veve și Șerban-Ionuț Georgescu.

Trupa Bodark a anunțat si un concert de lansare al albumului, pe 17 aprilie 2014, în club Fabrica, care va fi urmat de un after party cu membrii si prietenii trupei.

Materialul conține 10 piese care îmbină elemente din rockul clasic și alternativ cu aranjamente moderne și pasaje de sintetizatoare și violoncel. Mesajul poate fi considerat atipic pentru muzica și societatea din Romania de azi: „Se poate”.

Producția albumului a fost realizată de Bodark și colectivul Drop’n’Dirty: înregistrări în studioul Bodark de către Alex Bacșei, mixaj și sintetizatoare adiționale de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) și mastering de Attila BrushVox (BrushVox Studio, București). Designul bookletului a fost conceput de Dragoș Alexandru (Dalex).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook