17 august 2015

Young Music Festival

Arenele Romane găzduiesc în perioada 17-19 septembrie 2015 prima ediție a celui mai mare festival-concurs de muzică din România, menit să transforme tinerele talente în adevărați artiști. Young Music Festival creează mediul perfect pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 5 și 16+ ani de a-și manifesta talentul și chiar de a-l explora și mai mult cu ajutorul unei echipe de specialiști din industria muzicală.

YMF poster

Young Music Festival a luat naștere din dorința de a promova tineri cu un real potențial care își doresc să dea un suflu nou scenei românești prin calitatea muzicii și prin atitudine.

Timp de 3 zile, tinerii au avea șansa de a cânta live și de a-și demonstra abilitățile pe scena Arenelor Romane, pe care au cântat artiști de top, atât autohtoni, cât și internaționali. Aceștia au ocazia de a interacționa cu oameni-cheie din industria muzicală din România, dar și din afară, primind sfaturi și informații noi în tot ceea ce privește teoria și practica muzicală.

Selecțiile se fac pe fiecare categorie de vârstă în parte, astfel:

  • Grupa I: 5-7 ani
  • Grupa II: 8-10 ani
  • Grupa III: 11-13 ani
  • Grupa IV: 14-16 ani
  • Grupa V: 16+

Festivalul se desfășoară în 4 etape:

  • Etapa de calificare: Până pe data de 5 septembrie, cei care doresc să particpe trebuie să trimită un filmulet demo (live) la adresa youngmusicfestival@gmail.com
  • Preselecția: Cei care vor fi selectați, vor lua parte la o preselecție în prima zi a festivalului concurs. În 17 septembrie toți vor cânta live pe scena Arenelor Romane, momentul lor artistic fiind atent urmărit de un juriu profesionist.
  • Semifinale: Cei mai buni din Preselectie vor avea șansa de a se întrece în semifinalele de pe 18 septembrie
  • Finala: Pentru fiecare categorie de vârstă se vor califica câte 6 dintre ei, care se vor confrunta apoi în marea finala de pe 19 septembrie.

Juriul va acorda câte 3 premii și câte 3 mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă.

Tinerii vor cânta nu numai în fața juriului, dar și a publicului prezent, acesta din urmă putându-se bucura și de concertele unor artiști români și internaționali.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook