2 iulie 2018

What You Want

Semifinalistul echipei Smiley la „Vocea Romaniei” în sezonul 7, Amir, lansează piesa de debut, „What You Want”, un mix de influențe europene și orientale, perfectă pentru vara care tocmai a început. „What You Want” este o co-producție MediaPro Music și HaHaHa Production și este compusă de Amir Arafat, Lucian Nagy, Dorian Micu, Cristian Pascu, Sebastian Seredinschi, Șerban Cazan, Radu Alexandru, iar versurile de Dorian Micu, Cristian Pascu.



Amir povestește:

Am ales să fac o piesă cu un vibe pozitiv pentru că mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să se simtă bine atunci când îmi ascultă muzica.

Amir a trăit multă vreme în Palestina, unde a descoperit muzica determinat fiind de condițiile de război și de starea de tensiune în care trăia împreună cu părinții lui. Întors în România, Amir a participat în 2008 la Megastar și a fost desemnat câștigător.

În 2017, pasiunea pentru muzică l-a impulsionat să participe și la Vocea României și a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Smiley mărturisește:

Amir a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. I-am propus să vină la studio și să începem să lucrăm împreună. Are un timbru special și recunosc că are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook