12 februarie 2018

Wait

Trupa Maroon 5 premiată de trei ori la Grammy, lansează videoclipul oficial pentru noul single, „Wait”. Acesta este semnat de David Meyers, regizorul care a colaborat cu nume mari precum Kendrick Lamar, Katy Perry și Justin Timberlake.



La finalul lunii octombrie a anului 2017, Maroon 5 a lansat single-ul “Wait”, care a cucerit instant topurile muzicale. Clipul o are ca protagonistă pe Alexandra Daddario, actrița care a apărut în „Baywatch” și „American Horror Story”. Videoclipul este o imaginație artistică a unei despărțiri în universuri, alternate de vis. În imagini este ilustrată o poveste de dragoste atipică, tulburătoare pe alocuri, iar toată acțiunea este o cronologie inversă. În imaginile cu tentă futuristă, videoclipul piesei “Wait” te ține cu sufletul la gură, cadrele acompaniază muzica într-un crescendo plin de suspans.

Single-ul “Wait” urmează succesul anterioarei piese „What Lovers Do”, în colaborare cu SZA, ambele incluse pe albumul „Red Pill Blues”.

Maroon 5 a anunțat turneul mondial „Red Pill Blues” produs de Live Nation, care o are invitată speciaăa pe Julia Michaels. Primul concert are loc pe 30 mai 2018, în Tacoma, statul Washington (SUA).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook