25 iulie 2019

Vunk caută 25 de poveşti despre trupă

La 25 de ani de la primul concert, trupa Vunk caută 25 de povești Vunktastice. Pe 16 octombrie 2019, la Sala Polivalentă, Vunk lansează un nou album, printr-un concert extraordinar, „Deja Vu”.



Pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment important, membrii trupei își doresc ca, alături de ei, pe coperta albumului, să fie fanii lor. Toți cei care au amintiri legate de Vunk, dacă unul dintre cântece a lăsat o urmă specială în sufletele lor sau poate unul dintre concerte i-a marcat, sunt invitați să intre online, să completeze formularul și să-și trimită poveștile. Autorii celor mai inspirate 25 de povești urmează să apară pe coperta albumului care este lansat pe 16 octombrie 2019.

Cornel Ilie spune:

Sunt 25 de ani de când am avut primul nostru concert pe bilete. În toți acești ani, foarte mulți fani au fost alături de noi, care știu ca au amintiri sau povești legate de cântecele sau de concertele noastre. Sunt cupluri care s-au cunoscut pe piesele noastre, s-au împăcat, s-au căsătorit, au plâns de durere sau de bucurie, s-au legat prietenii pe viață între fanii veniți la concertele noastre. Căutăm toate aceste povești sau multe alte amintiri legate de noi și de muzica noastră, pentru ca acești fani să apară pe coperta celui mai nou album al nostru, care va fi lansat pe 16 octombrie, la concertul aniversar de 25 de ani Vunk, „Deja Vu”, de la Sala Polivalentă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook