13 octombrie 2017

Vivien Leigh: Ultima conferinţă de presă

Din 17 octombrie 2017, publicul Naționalului bucureștean o poate întâlni pe Vivien Leigh, celebra Scarlet O’Hara din „Pe aripile vântului”, întruchipată de Lamia Beligan într-un recital excepțional care are loc pe scena de la Sala Atelier. Intitulat „Vivien Leigh: Ultima conferință de presă”, semnat de autoarea americană Marcy Lafferty, tradus de Lamia Beligan și regizat de Liana Ceterchi, spectacolul reprezintă o reconstituire emoționantă a ultimelor zilei de viață ale lui Vivien Leigh, devenită acum o umbră a starului adulat de altădată.



Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Vivien Leigh, cea mai mare actriță britanică din toate timpurile. Vivien Leigh, cea care a marcat scena şi ecranul secolului XX şi care continuă să fascineze şi azi, declara:

Eu nu sunt o stea de cinema – sunt o actriţă. Să fii un star de cinema reprezintă o viaţă atât de falsă, trăită doar pentru valori false şi pentru publicitate.

Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național București în cadrul programului „Uși deschise pentru toți”. Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra.

Următoarele reprezentații pentru public au loc începând cu data de 12 noiembrie 2017.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook