24 ianuarie 2011

Visul lui Don Quijote

Teatrul de Comedie şi ARCUB prezintă miercuri, 26, şi joi, 27 ianuarie 2011, de la ora 19:30, la Sala Studio avanpremiera spectacolului „Visul lui Don Quijote”, pe un text de Dan Tudor, inspirat din dramatizarea lui Mihail Bulgakov (traducerea realizată de Maria Dinescu) după romanul “Don Quijote” de Miguel de Cervantes.

Visul lui Don Quijote

Spectacolul „Visul lui Don Quijote” este regizat de Dan Tudor, are o scenografie de Cătălin I. Arbore, iar muzica este semnată de Vlad Creţu. Distribuţia este alcătuită din Marius Bodochi, Mihaela Teleoacă, Marius Drogeanu, Tiberiu Păun şi Andrei Amariei.

Dan Tudor declară: „Nu poţi spune cuiva aici ai voie să visezi, iar aici nu! Nu există SPAŢIU PENTRU VISAT, aşa cum cum există SPAŢIU PENTRU FUMAT. Visul nu poate fi închis, îngrădit, vindecat… din fericire. Despre asta ar trebui să vorbim după spectacol.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...

One thought on "Visul lui Don Quijote"

  1. je spune:

    Buna ziua

    aseara am vizionat piesa de teatru Visul lui don Quijote si pot sa va spun ca NU e comedie….posibil e o drama…aviz amatorilor care or sa vrea sa se duca la aceasta piesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook